Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów
Problem z gra
Isentor:
--- Cytat: dark93 --- a chwileczke pozniej pisze komunikat ze mam wlozyc plyte do napedu dvd - rom a pltka caly czas tam jest!!!
--- Koniec cytatu ---
Jesteś pewny, że twój dvd-rom jest sprawny i podobny problem nie występuje w przypadku innych gier z tego co pamiętam w przypadku jednego rodzaju dvd-romów takie problemy występowały dość często, jaki masz dvd rom? Poza tym proponuje ci udać się do znajomego by sprawdził ci płytę jeżeli u niego wszystko będzie działać bezproblemowo trzeba będzie się skupić na twoim napędzie.
dark93:
mam combo dvd a problem nie wystepuje z innymi grami poza tym bezproblemowo przebiegla instalacja i autostart uruchamia sie za kazdym razem kiedy wkladam plyte w napedzie
Isentor:
--- Cytat: dark93 ---przebiegla instalacja i autostart uruchamia sie za kazdym razem kiedy wkladam plyte w napedzie
--- Koniec cytatu ---
Najlepiej będzie jak sprawdzisz płytę u kogoś innego być może jest ona źle wytłoczona i program do zabezpieczeń przed piractwem uznaje, że jej nie ma choć tak naprawdę siedzi w cd-romie.
Możesz sobie również ściągnąć tak zwanego patcha NO-CD i grać bez płyty.
dark93:
ale patch jest w pelni legalny??
Isentor:
--- Cytat: dark93 ---ale patch jest w pelni legalny??
--- Koniec cytatu ---
Zdania są podzielone ponieważ takowy patch został stworzony w jednym celu by grać bez płyty jednak można go też wykorzystać w przypadku pirackiej wersji co już nie jest zgodne z prawem. Nie wiem jak wygląda sprawa samej legalności patcha ponieważ zmienia on tylko sposób uruchamiania gry a nie jej kod więc pod tym względem jest chyba legalny.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej