Strefa pomocy > Gothic 3 oraz Zmierzch Bogów

Problem z gra

(1/4) > >>

dark93:
mam maly problem z gra, w ogole mi sie nie wlacza!!! jak wlaczam obojetnie czym z pulpitu, z glownego katalogu z gra, z paska zadan, przez xfire czy przez autostart gra mi sie wczytuje, na pulpicie pojawia sie znaczek gothic 3 a chwileczke pozniej pisze komunikat ze mam wlozyc plyte do napedu dvd - rom a pltka caly czas tam jest!!!

Bela:
A czy na pewno masz oryginała? Bo ja mam co do tego wątpliwości.. Wygląda to tak jakbyś miał nie zcrackowana wersję.. Z oryginałem nie powinno być takiego problemu

dark93:
OCZYWISCIE ze mam orginal!!!! jakbym nie mial orginala to by sprawa byla jasna ale mam wiec sie dziwie ;/

Wrath:
A masz programy typu Demon Tools czy Anti-blaxx lub inne do otwierania obrazów płyt,gdyż niektóre gry mogą nie współpracować z programami do tworzenia napędów wirtualnych z Gothicem 3 też tak może być, powyłączaj je to może się uruchomi jeśli nie to zrób reinstalkę i spróbuj ponownie a jak nie to możliwe że masz felerną płytę wtedy będziesz musiał wymienić egzemplarz.

PS:Nie wiem czy pomogłem z tymi programami bo niektóre gry naprawdę się gryzą z tymi programami i nie jestem pewien czy tak samo jest z G3.

dark93:
mam programy tego typu ale nie sa wlaczone ani napedy wirtualne tez nie sa utworzone ;/ zrobilem reinstalke gry i to nie pomoglo.....

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej