Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Gdzie mogę znaleźć...

<< < (3/3)

Isentor:
Tak z ciekawości postanowiłem sprawdzić listę kodów do nocy kruka opublikowaną przez producenta. W rubryce testowe kody znajduje się właśnie twój Mr. Item...

Kody:
Mr. Item - insert pl_itemfeller
Rockefeller - insert pc_rockefeller

To te ciekawsze kody, z których jest jakiś pożytek ponieważ większość przyzywanych postaci na nic się nam nie zda. Mr. Item jest postacią bezimiennego posiadającą wszelkie przedmioty z gry między innymi kamień wiedzy. Sądzę, że jest to po prostu do niczego nie potrzebny przedmiot podczas tworzenia gry czasem rezygnuje się z kilku jej elementów być może ten przedmiot miał służyć do jakiegoś zadania. Podobnie było z kobiecym pancerzem łowcy smoków. W grze występuje jako strój kopacza choć kod na niego istnieje i skrypt ma swój brak tylko tekstury. Mamy jednak artwork z takową zbroją...czyli wiadome, że była kiedyś brana pod uwagę.
Kamień Wiedzy - Podgląd

Za to pan rockefeller jest porządnie pod pakowanym bezimiennym z wszelkimi przedmiotami do walki.

Tak na marginesie jeżeli komuś kiedyś przepadł bezimienny i zapisał save wystarczy wklepać insert pc_l60 otrzymamy wtedy beziego z 60 levelem...można wpisać wedle uznania ale tylko dziesiątkami.

Vedymin:
Zauważcie że ten"Kamień Wiedzy" wygląda zupełnie jak...no właśnie jak to określic....

Koło portalu do Jarkendaru po lewej stronie jest takie cos gdzie sie wkłada ornament.To wygląda zupełnie jak ten kamien.

Aha

"insert fh" -------->Można stworzyc własnego bohatera który nazywa sie "Face Helper":PWystarczy z nim zagadac

Aha właśnie mi sie przypomniało

podczas wpisywania kodu na ten kamien zauważcie że występuje słowo "addon" co oznacza że to miałbyc item questa w Nocy Kruka:P

Jest jeszcze npc który nie wystepuje w NK

bandytka Izabela.tyle że po wygenerowaniu jest błąd i atakuje gdy tylko cie zobaczy,bez względu czy masz pancerz bandyty czy nie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej