Strefa pomocy > Gothic II oraz Noc Kruka

Gdzie mogę znaleźć...

(1/3) > >>

Bela:
Czy zetknęliście się kiedyś w Gothic II: Noc Kruka z takimi przedmiotami jak:
- Uzdrowienie Czarnej Gorączki
- Leczenie Z Nałogu
- Kamień Wiedzy.

Te dwa pierwsze to mikstury, a kamień to jakiś złoty amulet z kamieniem w środku.
Gdzie je można znaleźć, bo zdobyłem je tylko kodami przyzywając Mr. Item, który posiada wszystkie przedmioty w grze. Gdzie można znaleźć te artefakty/mikstury nie używając kodów? Ma ktoś jakiś pomysł co do ich przeznaczenia? Jeżeli ktoś je znalazł i/lub użył niech napisze w tym temacie.

kubason:
Uleczenie Czarnej Gorączki daje ci w 5 rozdziale Vatras byś uleczył żone Lobarta, a co do pozostałych rzeczy to nie wiem.

Isentor:

--- Cytat: BeluNi0 ---- Uzdrowienie Czarnej Gorączki

--- Koniec cytatu ---
Jak już ktoś wspomniał mikstura dla zony Lobarta wręczana nam przez Vatrasa.

--- Cytat: BeluNi0 ---- Leczenie Z Nałogu

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli jest to mikstura to chyba tylko dla Randolpha coś takiego było...

--- Cytat: BeluNi0 ---- Kamień Wiedzy.

--- Koniec cytatu ---
Nie jestem pewny ponieważ nie pamiętam zbyt dobrze ale być może jest to kawałek kamienia z kapliczki innosa, który trzeba zebrać dla jednego z magów ognia.

Bela:

--- Cytuj --- Nie jestem pewny ponieważ nie pamiętam zbyt dobrze ale być może jest to kawałek kamienia z kapliczki innosa, który trzeba zebrać dla jednego z magów ognia.
--- Koniec cytatu ---

Odpada. Ten kamień się nazywa "Kamień Ze ÂŚwiętej Ziemi" i wygląda jak skała krystaliczna. To jest jak złoty okrągły, amulet z jakimś kamyczkiem w środku.

Isentor:

--- Cytat: BeluNi0 ---Odpada. Ten kamień się nazywa "Kamień Ze ÂŚwiętej Ziemi" i wygląda jak skała krystaliczna. To jest jak złoty okrągły, amulet z jakimś kamyczkiem w środku.

--- Koniec cytatu ---
Tak to jest właśnie to w jednym z zadań zlecanych bodajże przez Karrasa musimy zdobyć kamień ze świętej ziemi do wyprodukowania dla nas amuletu ochronnego przed atakami poszukiwaczy. Wtedy dowiadujemy się, że niektóre kapliczki Innosa zrobiono właśnie z takowego kamienia więc udajemy się do jednej z nich i znajdujemy kamyczek.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej