Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Siódmy smok
Revagus:
jak będzie miał dowód to mu uwierzę to jest nie możliwe jak by był to ktoś na pewno by wiedział i szpnął słówko albo jakiś quest chodziarz może też chcieli zrobić niespodziane tak jak z klasztorem Mnichów kto to wie
Gothic300:
Niech pokaże dowód że tam jest jakieś dziecko smoka.Mam gothica 2 i przelazłem przez palisadę i nic żaden smok nawet dziecko albo jajo nic uwierze. Jak ujrze screena z tym dzieckiem smoka.
--- Cytat: Greg666 ---?? byłem za balisadą tam jest tylko i wyłącznie tabliczka z wiadomością od programisty czy kogoś tam i tyle. A i jaskinia gdzie chowają się nie potrzebni npc
EDIT :przeczytałem tą relacje co to ''orcza księga'' ?? xD
--- Koniec cytatu ---
chyba księga orków.
bum:
ta jasne a ja widziałem złotego słonia w gothic 2 nk
pewnie taka sama historyjka jak gość który wypisywał na jakimś forum (nie pamiętam nazwy)
że zabił gomeza z kuszy i został królem kolonii
nawet specjalnie spreparował obrazek(napis na scrennie martwego gomeza itp.)
Isentor:
Jakieś dziecko próbuje wmówić coś innym takich heretyków jest pełno w necie wymyślają niestworzone historie o grze i później o tym opowiadają. Jak to sprawdzić bardzo prosto po pierwsze gość poplątał motyw zadania po drugie w grze nie ma modelu małego smoka po trzecie nie ma takiej tekstury...to już mówi samo za siebie.
Pawelck91:
--- Cytat: G0rn --- jak będzie miał dowód to mu uwierzę to jest nie możliwe jak by był to ktoś na pewno by wiedział i szpnął słówko albo jakiś quest chodziarz może też chcieli zrobić niespodziane tak jak z klasztorem Mnichów kto to wie
--- Koniec cytatu ---
Coo ? klasztor mnichów gdzie to jest może ktos mi powiedziec ?????? O co ztym chodzi ??? Czy moze jest to klasztor magów ognia ?????
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej