Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Siódmy smok

(1/3) > >>

siema Innos:
Siemka. No właśnie jak w temacie, czy udało wam się w Gothic 2 znaleść siódmego smoka? Wg relacji kilku graczy odkryli oni, że w tajemniczym miejscu, gdzieś z palisadą orków znajduje się kolejny smok. Smok ten jest smokiem dzieckiem, który jest kilku krotnie mniejszy od innych, oto link do tej relacji!
>>KLIK<<

edit: - JA osobiście słabo w to wierze, no ale jeśli takie coś by było (choć wątpie) to by były jaja :P

Maksous:
HAHAHA.

Jeśli jesteś tam zalogowany na tym forum to wyślij mu "pokarz screena, albo ze śmierci smoka, albo jak był jeszcze żywy". Zobaczymy co gościu odpisze XD. A jeśli nie umie wklejać screenów, to niech powie co to jest "orcza księga" (gdzie się znajduje) i jak dostał się za palisadę. Bo jest to co najmniej trudne, albo łatwe jeśli się gra na kodach. Nie przepuszczam żeby twórcy dawali potwora za palisadą bowiem zmusza to człowieka do grania na kodach.

P.S: Jeśli nie ma jakiegoś "a" to nie myślcie że nie umiem pisać, po prostu mam dziwną klawiaturę na której "a" czasami się nie wklepuje.

koleus123:
Siódmy smok  -no nie wiem, według mnie gothicsheep zmyślił to żeby zrobić sensacje, chociaż...trzeba to sprawdzić. Chyba zainstaluje gothica 2  .

Greg666:
?? byłem za balisadą tam jest tylko i wyłącznie tabliczka z wiadomością od programisty czy kogoś tam i tyle. A i jaskinia gdzie chowają się nie potrzebni npc

EDIT :przeczytałem tą relacje co to ''orcza księga'' ?? xD

..::Chester::..:
Eeee...? Co to za głupoty ten gothicsheep wypisuje. Orcza księga? Dziecko smoka? No nie, dawno się tak nie ubawiłem. Też mi wymyślił. Przecież każdy już chyba wie że za palisadą orków nic nie ma. Niech mi pokaże screena to może w to uwierze...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej