Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Potężne bronie

<< < (2/4) > >>

Amras:
Topór besketera jest dostępny już w pierwszym rozdziale kupisz go u Khaleba(najemnika) oczywiście jeśli i ty będziesz najemnikiem.  .

BowMaster:
Grając paladynem czyli moją ulubioną gildią staram się wczuwać w rolę fanatycznego bożego wojownika i nie wybieram szmatławych broni używanych przez innowierców typu: topór berserkera.  Jedynym i słusznym wyborem jest oczywiście gniew Inosa lub święty kat, a z  racji tego, że kocham bronie jednoręczne zawsze wybieram Gniew. Kocham tą broń za prostotę wyglądu, obrażenia, niskie wymagania i sposób w jaki ją zdobywamy. Gniew na zawsze!

Arti121:
Dla paladynów według mnie najlepszy jest gniew innosa bo kocham bronie jednoręczne. Jesli chodzi o obrazenia to topór berserkera (jakos tak sie pisze). Ognisty łuk jest fajny ale obrazenia sa małe. Kusz nie uzywam. Jest taki fajny miecz na smoki nie pamietam jak sie nazywa ale wyglada jak Uriziel. Tylko sie kryształ na niebiesko nie siweci    . I  jeszcze Szpon Beliara, mojego ulubinego boga, obrazenia zalezą od poziomu

Revagus:
Najlepsze Bronie to
Miecze jednoręczne - Magiczne Ostrze na Smoki 90.obr
Miecze Dwuręczne - Duże Magiczne Ostrze na Smoki jak sie nie jest łowcą smoków to ÂŚwięty Kat 100.obr.
łuki - Smoczy łuk 75.obr
Kusze - Kusza łowcy smoków 100 obr nie jest się łowcą to Ciężka Kusza 85 obr.

Arcanum:
Moją ulubioną bronią do walki wręcz jest bez wątpienia Topór Bersekera, najpotężniejszy i ładnie wyglądający. Bardzo lubię też Smoczą Zgubę, ale tylko tą z jaskini szkieletów. Z broni jednoręcznych lubię tylko Gniew Innosa.  Do walki na dystans używam najczęściej Kuszy ÂŁowców Smoków, nawet gdy jestem paladynem (bo jeżeli jest dostępna w grze to korzystam). Z łuków uwielbiam Smoczy i Wojenny. Z magii 2 runy: pirokinezę i deszcz ognia, według mnie są najbardziej efektowne.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej