Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Potężne bronie
Amras:
Siemka .Jeśli znacie jakieś dobre i fajne(z wyglądu i czego tam chcecie )bronie to napiszcie.I napiszcie też jakie wam sie podobają.
Najlepszą bronią ręczną jaką znam w G2 to topór-besketera-obrażenia:200 wymagana siła:170
Najlepszą kuszą jaką znam to Kusza łowcy smoków-obrażenia:180 wymagana siła:150
Najlepszy łuk jaki znam to kościany łuk-obrażenia:115 wymagana zręczność:115
Moim zdaniem najfajniejszą bronią ręczną jest Ciężkie magiczne ostrze bojowe fajnie wygląda.ma takie jakby kolce odrazu za rączką do trzymania.Jest to broń dwuręczna która zadaje 160 obrażeń a wymaga 150 siły oraz daje premię do walki bronią dwuręczną.A dystansową Smoczy łuk fajna nazwa i fajnie wygląda nie wiem jak go opisać ale jest fajny.Zadaje obrażeń 60 a wymaga też 60 zręczności.
No więc piszcie!!
Bela:
Potężne bronie to:
-Topór Berserkera - 200 obr
- Duże magiczne Ostrze Na Smoki - 190 obr.
- i mój ulubiony "grzmocący" Szpon Beliara - obrażenia w zależności od poziomu, no i ten wygląd, bardzo ładny miecz, zdobny z tymi ciemnymi obłokami wokoło, strzał w dziesiątkę z tym mieczem, no i jak grzmotnie to dużo obr zabiera :)
Maksous:
Według mnie najlepsze bronie:
Preferuje w jedno ręcznikach:
- Małe magiczne ostrze na smoki
- Szpon Beliara (zależne od lvl)
- kusza łowcy smoków
..::Chester::..:
Dosyć dobre bronie wg. mnie to:
Smocza Zguba-Dosyć fajny miecz dwuręczny. (Chyba nawet najlepszy z MIECZy, 190 obr.) Szkoda ze wymaga aż 160 siły. Fajny z wyglądu i dużo obrażeń zadaje.
Szpon Beliara-Wow, dla mnie najciekawszy z mieczy, piorunująca broń (Szczególnie na 50 lvl)
Kusza ÂŁowcy Smoków-Jak wiadomo jest to najlepsza broń dystansowa.
Rakbar Nasard:
Ja tam lubie Szpon Beliara za wygląd i obrażenia. Fainy z wyglądu jest miecz ÂŚWIĂTY KAT 140 obrażeń ale trzeba w niego sporo kasy wyłożyć:
1) kupno miecza z rudy 2000 złota
2)poświęcić w klasztorze Innosa 5000 złota
3)ÂŁzy Innosa dostępne dopiero w V rozdziale
a tak to jeszcze topór Bersekera jest fainy bo ma niezłe obrażenia AÂŻ 200
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej