Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tarcza antyrakietowa
Uhzonks:
Sami wiecie czym kończy się lojalizm wobec Rosji. Polska polityka powinna moim zdaniem dążyć do usamodzielnienia się od wschodu. Powtarzam się czy nie - nieważne :P
Tiw:
--- Cytuj ---Polska polityka powinna moim zdaniem dążyć do usamodzielnienia się od wschodu.
--- Koniec cytatu ---
Dążyć? Z tego co ja wiem to już ładnych pare lat nie jesteśmy uzależnieni od wschodu.
--- Cytuj ---Tylko jemu o co innego chodizło ;]
--- Koniec cytatu ---
Zwracam honor. Przeczytałem tylko tego posta xP
Serail:
--- Cytuj ---A ja powiem krótko i na temat : czy z tarczą czy bez w konflikcie z Rosją zawsze będziemy na tarczy. A Amerykanie są tak głupiż jeszcze chcą nam za to płacić hahah to nas nawet przed kombajnem nie uchroni.
--- Koniec cytatu ---
...
--- Cytuj ---Konflikt w Gruzji pokazał, że Nato czy ONZ nie wiele zrobi w razie agresj Rosjan.
--- Koniec cytatu ---
Bo UE tudzież inne organizacje nie mają zamiaru mieszać się w konflikt, który nie tyczy się ich bezpośrednio, więc nie oczekujcie, że zaraz wszystkie potęgi europejskie wyruszął na odwet do Osetii. Po drugie, w radach tych organizacji zasiadają urzędnicy poszczególnych państw europejskich, które bez surowócw z Rosji zaczną wegegetować, więc po co mają sobie komplikować życie?
--- Cytuj ---Polska polityka powinna moim zdaniem dążyć do usamodzielnienia się od wschodu.
--- Koniec cytatu ---
Przecież dążymy, aczkowliek w takim stopniu na jaki pozwola nam matka natura, bo nikłe złoża ropy i gazu nie pozwalają nam na całkowite odcięcie się od Rosji.
--- Cytuj ---Sami wiecie czym kończy się lojalizm
--- Koniec cytatu ---
Mi się zdaje, że pisze się lojalność;]
--- Cytuj ---Dążyć? Z tego co ja wiem to już ładnych pare lat nie jesteśmy uzależnieni od wschodu.
--- Koniec cytatu ---
Tylko jemu o co innego chodizło ;]
Uhzonks:
To nie zmienia faktu że każde działanie zachodu wymierzone przeciwko Rosji wywoła III wojnę światową a tego byśmy nie chcieli, gdyż jak wcześniej wspomniano Polsce jak pierwszej dostanie się za wybryki z embargo, tarczą antyrakietową i 'za żywota' <zaprawdę Rosja i Niemcy to najlepsi sąsiedzi o jakich mogliśmy tylko marzyć... wiecie occ>
Paweł I:
Ja powtórzę jeszcze raz że tarcza w Polsce nam się opłaci dlatego że:
- rakiety wymierzone w Polskę i w USA będą natychmiast niszczone.
I jeszcze będziemy mieli lepszą armię dzięki USA ;D ;D.Więc moim zdaniem dobrze że jest tarcza.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej