Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Tarcza antyrakietowa
Paladyn Albrecht:
No własnie oglądałem i mówili że amerykańcy będą dawać 40 milionów rocznie.Najbardziej przeraża mnie to że zachód jest bezsilny wobec rosji,tak samo jak wobec nazistowskich niemiec.Bo zachód mówi musicie opuścić gruzje nie akceptujemy osetii i abchazji a rosja i tak robi co chce i nie ponosi konsekfencji,polityka zachodu musi sie bardzo zmienic jesli chce byc skuteczna.
Rysownik:
Chciałbym się dowiedzieć, kto zapłaci za ewentualne pomyłki? Jak taka rakieta spadnie na jakieś miasto, czy wieś... A jeśli spadnie na inne kraje przez przypadek? Niemcy to zrozumieją, Czechy i Słowacja także, ale jak na Białoruś czy Obwód Kaliningradzki, to zaraz "szczuta", "nierozumiana", "niewinna", "poszkodowana" Matuszka Rosja podniesie głos, że to spisek, czy jakieś inne "kapitalistyczne knowania".
Paweł I:
To akurat się z tobą zgodzę Paladyn Albrecht że polityka zachodu jest bezsilna wobec Rosji.Moim zdaniem Rosja to głupi zacofany kraj który dalej rządzi Putin mimo że prezydentem jest Medieview.
Galeria_Ciastek:
Może ktoś to pisał, ale nieważne. Powiem Wam, czego się Ruscy boją. Prędzej czy poźniej nastąpi kryzys energetyczny. Według Rosjan USA będzie próbować przejąć Rosyjskie szyby na Wschodzie. Wtedy bazy założone w Polsce i Czechach w jakiś sposób zagrożą Rosjanom. Sądze, że budowanie tych baz to dobry pomysł, ale nie powinniśmy drażnić Rosjan. Konflikt w Gruzji pokazał, że Nato czy ONZ nie wiele zrobi w razie agresj Rosjan. USA pokiwa palcem, powie, że to jest "beee" przesunie 2 statki w kierunku Ruskich i na tym się skończy. Mam nadzieje, że Nato nie będzie chciało powtótki z 39 kiedy to wszyscy myśleli, że na Europie ÂŚrodkowej się skończy i im się nic nie stanie.
nukkur:
A ja powiem krótko i na temat : czy z tarczą czy bez w konflikcie z Rosją zawsze będziemy na tarczy. A Amerykanie są tak głupiż jeszcze chcą nam za to płacić hahah to nas nawet przed kombajnem nie uchroni.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej