Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Czas Zapłaty dyskusja

<< < (18/20) > >>

PigPen:
Niema co się spinać chłopaki robią masę roboty i napewno wydarzą moda choć coraz częściej dochodzi do plotek jakoby moda miało by wogóle nie być oczywiście nie warto wierzyć takim Plotkom.

Oczywiście jak dla mnie ta modyfikacja wniesie świeży powiew dla Gothica jeden ciekawa fabuła i wiele ciekawych rozwiązań czego chcieć więcej ?

orcwarrior:
Jako że The Modders zawsze słowa dotrzymuje zgodnie z obietnicą  serwujemy wam nowy film jeszcze w tym tygodniu. Wiele było pytań na temat tego co tak naprawdę wydarzyło się na bagnach  w "Czasie Zapłaty"
W związku z tym postanowiliśmy wyprodukować klip,  który w gruncie rzeczy niczego nie wyjaśni, a jedynie dołoży palących  wnętrzności i frustrujących pytań. Odpowiedź na każde z nich została  wyceniona na 99 zł. Nr konta podamy już w krótce :P
@Speedyshare Wysoka jakość  (Real Media)
@Speedyshare Wysoka jakość  (MP4)
@YouTube Niska jakość

Amonef:

--- Cytat: Ainur w 15 Marzec 2009, 14:48:22 ---Data zostanie podana prawdopodobnie na przełomie marca/kwietnia.

--- Koniec cytatu ---

Czyli niedługo będzie wszystko podane bo już kwiecień się zaczął ?

Ainur:

--- Cytat: Vesmir w 01 Kwiecień 2009, 23:03:11 ---Czyli niedługo będzie wszystko podane bo już kwiecień się zaczął ?

--- Koniec cytatu ---
Wieść była podana na TG.

--- Cytuj ---Mod "Czas Zapłaty" w jest obecnie testowany przez The Modders. Oficjalna data premiery zostanie prawdopodobnie podana na przełomie marca/kwietnia.
--- Koniec cytatu ---

PigPen:

--- Cytat: Gall Anonim w 17 Kwiecień 2009, 22:43:00 ---Oni chcą "zarobić" na modzie.Po prostu nie dają go do użytku , tylko wyciągają kase za np: dowiedzenie sie więcej na temat obozu na bagnie czyli zarobek, wgłębianie się w fabue moda niektórzy będą ją znali przed wydaniem go (znowu zarobek). Tego jest troche więcej ,ale poco wypisywać chcą zarobić. Ja ich w połowie rozumiem, wiem ,że oni zato nic nie dostaja (mówie o pracy ,a nie o wyciąganiu forsy) ,ale jak się podejmują się projektu to niech go zakończą na czas.

--- Koniec cytatu ---

Ja to skomentuje tak.

Gall jak niewiesz to się wogóle nie odzywaj bo widać sława po twoich filmikach "GPH Kontynuacja Alternatywna" jeszcze ci w czaszce dymi.

TM nie robią modyfikacje by zarobić a jak nie pojmujesz ich ironii no to masz ładny problem z sobą. Owszem mieli w grudniu wydać CZ ale z tego co mi mówił Orc na GG to wycofali się z tego terminu ponieważ to nie był pewny termin a prace trwają nad modyfikacją w najlepsze niechce nic mówić ale lepiej by było gdyby oszczędzić sobie takich postów jak G***** wie się na dany temat.

Acha odnośnie prac nad modyfikacją. Prace trwają ale niewiadomo kiedy premiera więc nie pytać się i polecam poczytanie ostatniego newsa czaszaplaty.pl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej