Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Czas Zapłaty dyskusja

<< < (17/20) > >>

Gordian Morii:
Wiesz Damianx mam taką głęboką nadzieję że ujrzę ale jednak miło by było wiedzieć jakie to czary sieją takie spustoszenia w szeregach strażników i orków. I w razie czego moglibyśmy się przyczepić że obiecywaliście a nie ma he he żarcik taki mały. Ale jak sami mówicie (nie wiem czy ty też należysz do teamu ale nie ważne) żadne znaki na niebie i ziemi nie zwiastują że mod wyjdzie tak szybko słyszałem że gdzieś około stycznia czy jakoś tak a i ta data pewna nie jest tak że wiesz ludzie chcieli by wiedzieć coś więcej.

orcwarrior:
Wszyscy pamiętamy muzykę z Gothic I, choćby wpadający w ucho główny motyw czy nastrojowy utwór przygrywający w Starym Obozie, jednak wszystko, nawet to co bardzo dobre kiedyś się przejada i nudzi. Wzięlismy to pod uwagę, dlatego w "Czasie Zapłaty" będzie można usłyszeć całkiem nowa scieżkę dźwiękową towarzysząca wszystkim lokacją, jako że prace są już prawie zakończone prezentujemy jedynie drobną cześć twórczości naszego muzyka - Triple'a w postaci medleya. Medley to inaczej miks kilku utworów muzycznych w wypadku Medleya "Czas Zapłaty" połączonej z prezentacją screenów oczywiście również z tej samej modyfikacji. Nie pozostaje mi nic innego jak zachęcenie do obejrzenia klipu, zachęcam do pobrania wersji w wysokiej jakości, muzyka jest naprawdę tego warta!

@Speedyshare wysoka jakość.
@Youtube niska jakość.

Z płynącej okazji chciałbym przedstawić również pracę pozostałej części teamu, są to artworki Elvansa oraz Połączenie pracy Thora (tekstura) i Angara (model) w postaci nowego topora.

Artwork1
Artwork2
Topór

Zapraszamy na oficjalną stronę czaszaplaty.pl

Werewolf16:
Muzyka naprawde swietna.Szkoda ze ja nie umiem takiej zrobic:D

bruni:
a kiedy ten mod wyjdzie

Ainur:

--- Cytat: bruni w 15 Marzec 2009, 14:41:03 ---a kiedy ten mod wyjdzie

--- Koniec cytatu ---
Data zostanie podana prawdopodobnie na przełomie marca/kwietnia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej