Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Czas Zapłaty dyskusja

<< < (15/20) > >>

orcwarrior:
Garść nowych obrazków.

W naszej galerii pojawiły się 3 nowe artworki oraz render. Koncepty przedstawiają pewnego potwora a właściwie Bossa, i więcej na jego temat na razie nie zdradzę, oraz miecz który pojawił się już wcześniej choćby na rednerach, tym razem jako artwork. Render przedstawia skrzynię która prawdopodobnie zastąpi te podstawowe z którymi spotkaliśmy się w oryginalnej grze.

Oto wspomniane obrazki:

czaszaplaty.pl

DuoGum:
Nie mogę się doczekać, aż wyjdzie mod.Sam chce jakiegoś stworzyć, ale nie mogę znaleźć polskiego poradnika.Ma ktoś może link ?

Grison:

--- Cytat: DuoGum w 20 Październik 2008, 23:04:01 ---Nie mogę się doczekać, aż wyjdzie mod.Sam chce jakiegoś stworzyć, ale nie mogę znaleźć polskiego poradnika.Ma ktoś może link ?
--- Koniec cytatu ---

Tematy w tym dziale powinny pomóc.

http://gothic.gram.pl/forum/index.php/board,34.0.html

Amonef:
To macie jakieś kąkretne informacje na temat modyfikacji bo dawno żaden nowy post wprowadzający świeżość nie został wysłany

orcwarrior:

W czasie kiedy wszyscy oczekują prezentacji nowych czarów z modyfikacji Czas Zapłaty, The Modders serwuje inny klip przedstawiający rytuał przywołania potężnego demona - Katrakanata. Zachęcamy do oglądania i komentowania.

Link do materiału:
@Youtube

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej