Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Czas Zapłaty dyskusja

<< < (14/20) > >>

Werewolf16:
Jak trwaja prace nad modem?Oglądałem game playa i jedyne co za blad uwazam to mikstura " Swiatlo adanosa" . Troche dziwne bo to innos jest bogiem swiatla.To tyle...

Dante:

--- Cytat: Orc w 17 Wrzesień 2008, 15:04:10 ---Jak trwaja prace nad modem?Oglądałem game playa i jedyne co za blad uwazam to mikstura " Swiatlo adanosa" . Troche dziwne bo to innos jest bogiem swiatla.To tyle...

--- Koniec cytatu ---

Ale Adanos jest bogiem równowagi, więc logicznie myśląc ma władze nad światłem i mrokiem.

Co do gameplay'u po prostu, aż mnie zatkało. Jestem pod wrażeniem zmian zaabsorbowanych w "Czasie Zapłaty". Widać pare schematów podjętych z innych produkcji, ale to tylko wzmacnia pozycje moda jako świetnego w danej chwili. Tak więc zagram z przyjemnością, mimo iż nie jestem wielkim fanem modyfikacji do sagi.

Pawel Najemnik z Farmy:
Czas zapłaty jest od czasu do czasu CS'em w wersji singleplayer. Po prostu te bijatyki wyglądają jakby atakowały klony i niektórzy ludzie. Wiem że twarz nie możecie zmienić ale wtedy do ataku mogliście dać tylko NPC. Co do światła to orc się z tobą nie zgadzam. Magowie wody w G2 używali też kul ognia. Według mnie to innos ma odpowiednik światła (nie kojarzę nazwy runy paladynów którzy mieli takie niebieskie światełko). Wnerwia mnie jeszcze jedno. Jak mogliście zrobić karczmę którą z murów SO można zobaczyć. Oczywiście zagram od razu jak wyjdzie.

Paladyn Beliara:
To ja ci powiem ze sludzy xardasa w GII uzywają kul ognia.A zauważ jak ta magia paladynow sie nazywa.Swieta strzala to mi pasuje do innosa... ale co do eliksiru mam zastrzezenia.

Czaroxxx:
Co do samego gameplay'u to robi naprawdę genialne wrażenie. Normalnie nie idzie się do czego przyczepić. Wszystko zostało praktycznie zmienione. Chłopaki musieli się zapewne bardzo natrudzić, żeby to wszystko zrobić ciekawe jak to będzie wyglądało w praktyce. Sam osobiście nie mogę się doczekać kiedy owa modyfikacja wyjdzie i będę mógł w nią zagrać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej