Strefa moddingu gier Gothic > Dyskusja o modyfikacjach

Czas Zapłaty dyskusja

<< < (9/20) > >>

Andryjan:
Ciekawe czy mod się w ogóle ukaże :/ Może ktoś z grupy tworzącej moda dałby znac czy coś się jeszcze kroi i podac jakieś szczegóły.

bartekturek1:
@up Ty myslisz ze moda to się robi 2 godziny?na to trzeba czasu a poazatym oni tez maja swoje sprawy pewno a nie tylko ten MOD.Zrobia napisza umieszcza i bedzie dobrze ;d poczekaj na razie.I nie chcailbym zeby takie pytania się powtarzayly (sorkiu ze upominam jakbym byl moderatorem ale poprostu juz mnie denerwuje takie cos typu "kiedy tto bedzie, mialo byc tydzien temu!"itd.)

@topic gralem w prolog bardzo fajny ;) mod pewno..nie,na pewno bedzie duuuzo lepszy.Mi się w tym najbardziej podoba:walka dwoma mieczami i miecz runiczny :) (gratuluje orc ;).)

Tak Ogrodnik:

--- Cytat: andryjan ---Ciekawe czy mod się w ogóle ukaże :/ Może ktoś z grupy tworzącej moda dałby znac czy coś się jeszcze kroi i podac jakieś szczegóły.
--- Koniec cytatu ---
Zapewniam, że mod zostanie wydany i prace nad nim trwają nadal.

Dementor:
HAHAHAHA, mam nadzieję, że mod wyjdzie w te wakacje! kocham mody do Gothica, Mt był super, prolog czasu Zapłaty też jest cool-mam nadzieję, że wyjdzie i że nie będzie w nim błędów

orcwarrior:
Dwa ostrza...
Rahuciachu i do piachu

Jakiś czas temu ukończyliśmy prace nad walką dwoma ostrzami w modyfikacji "Czas Zapłaty"
Jest to wynik ciężkiej harówki orcwarriora (skrypty), Waldxa (nowe animacje sekwencji ciosów),
Elvansa (modele 3D nowych broni) oraz Thora (textury).
Jednocześnie (jak zawsze z przesadną skromnością) chcemy poinformować, iż jesteśmy jedyną grupą
modderską na całym globie, której udało się w pełni osiągnąć ten efekt
Rozumiemy, że każdy z graczy chciałby konkretów związanych z datą premiery naszej modyfikacji...
Otóż panie i panowie, zostanie ona ogłoszona wraz z oficjalnym trailerem, którego data premiery jeszcze
nie jest znana  Uspokajam jednak nadpobudliwych. Trailer na pewno wyjdzie w przeciągu 2 tygodni.
Na zaostrzenie apetytu mamy dla was nowy filmik, prezentujący walkę dwoma ostrzami, wykonany
przez Aragorna , czyli mnie xD

http://youtube.com/watch?v=GMM8ZrYYwuA&fmt=6

-news by Aragorn-

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej