Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zachowania potworów
Ork - myśliwy:
Od pewnego czasu zacząłem obserwować potworki.
O północy szedłem do lasu, gdy zobaczyłem jakiegoś potworka zaczynałem się skradać aby mnie nie zobaczyły. Najciekawiej jest zobaczyć ÂŚcierwojada w jego naturalnym środowisku.
Bardzo fajnie wygląda kiedy śpi
Układa się w taki ładny kłębek.
Teraz zacznę obserwować Cieniostwora i Zębacze.
A może i wy zobaczyliście jakieś potworki w naturalnym środowisku, może zaobserwowaliście u nich jakieś zachowania? Jak tak to opiszcie je (fajnie by było gdyby ktoś dał scenery)
ps.
Jak się robi scenery, czytałem, że naciskam jakiś klawisz ale jaki?
I co dalej?
Podczas gry naciskasz "Print Screen" znajdujący się nad "Insert". - DODO
Bela:
Jak już coś to screeny :)
a robisz to przyciskiem Print Screen na klawiaturze. Znajduje się on 2 klawisze nad "Delete".
Cieniostwór jak śpi to leży jak pies (bardzo podobnie). Widać to dokładnie jak się wchodzi do jaskini gdzie przebywa owa bestia. Wtedy tak "gramolnie" wstaje i się dopiero rzuca na nas.
BeluNiO
Martwy Kalafior:
Widziałam często, jak wilki polują na kretoszczury, a krwiopijce zabijają ścierwojady.
W Gothic 1 patrzę, lezy ścierwojad (był to początek gry). Podchodzę, chcę wziąć mięso. Ten wstaje i mnie dziabie ;D Nieźle się wystraszyłam.
Podobnie było w Gothic 2, cieniostwór spał (nie wiedziałam o tym), podchodzę, ten mnie atakuje...
ROAREKODWIERTAREK:
Fajnie te stwory poluja na siebie np. wilk na scierwojady. Raz widziałem pogon wilka za kretoszczurem, kretoszczur zwiewał, a wilk nie mogl go dogonic
Girion2:
może głupia rada ,ale jak jest dzień i wchodzisz do jaskini cienostwór śpi ja zawsze wchodzę w skradanie mode :D wtedy potwory co śpią nie zaatakują cię ... pewnie każdy wie że orki nie atakują potworów z g2 dziwne a są lekko ludźmi a potwory też ich nie atakują (może cechy zwierząt ) :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej