Autor Wątek: Canthar czy Sara?  (Przeczytany 119802 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Cristal

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #20 dnia: 26 Październik 2006, 00:04:46 »
Ja również zawsze do paki wsadzam Canthara. To przemądrzały gosc. Mysli, że zjadł wszystkie rozumy i nikogo sie nie boi, ale w przypadku bezimiennego sie pomylił...

Pozdrawiam...

Offline Elanor

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #21 dnia: 26 Październik 2006, 18:23:00 »
Ja niestety do więzienia pakuję Sarę. Nie jestem z tego szczególnie zadowolona, ale trzeba podjąć jakąś decyzję. Poza tym obietnica to obietnica. A nawet jak do więzienia pójdzie Canthar to i tak po jakimś czasie wychodzi i się mści, więc ogólnie taki myk sie nie opłaca.
Podobno zresztą Sara ma słabsze bronie.
Zresztą mogła nie zadzierać z Catharem. Trzeba się liczyć z konsekwecjami swoich czynów.

Forum Tawerny Gothic

Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #21 dnia: 26 Październik 2006, 18:23:00 »

Offline Sir_William

• Magnat
  • Reputacja: 3
  • I tak w koło, Macieju...
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #22 dnia: 07 Listopad 2006, 13:01:19 »
Kogo wpakowujecie do więzienia?
Ja hmm... to już zależy od dnia i mojego humoru   Jeżeli jestem zły, pakuję Canthara. Pytacie dlaczego? Poprastu kiedy już wyjdzie i zacznie się rzucać zawsze można go uciszyć mieczem (zawsze jakaś osoba 3 przybiegnie) a wtedy otwieramy Fest   Jednak kiedy jest odwrotnie i chcę się na kimś wyrzyć - kimś niewinnym - nocleg w koszarach załatwiam Sarze. Cała filozofia :)

Pozdrawiam,
Sir William  

Offline Ciern

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #23 dnia: 10 Listopad 2006, 17:15:32 »
Ja również Sarę, głównie dlatego że trzymam z facetami :) a poza tym kobiety w gothicu są takie przemądrzałe. No i fakt że później Cantar ma lepsze bronie, no i do dobitki dodam że w większości też dotrzymują słowa :) .

Offline AsKeL

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #24 dnia: 11 Listopad 2006, 09:52:22 »
Ja zdecydowanie wolę trzeci sposób-
Gdy jeszcze wykonuję zadania dla Lobarta, muszę załatwić jego żonie Patelnię. Zanim pójdę do Canthara(porozmawiam z nim pierwszy raz), przebieram się w strój Farmera. Wtedy Canthar nie orientuje się że jestem zbiegiem, a po zakupie patelni chowam strój do kufra. Nie rozmawiam z nim już więcej, i gdy już jestem w mieście(oczywiście po zakupie stroju farmera) Canthar nie zaczepia mnie, a gdy z nim rozmawiam nie prosi mnie o wykonanie "przysługi".

Offline Cesc

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 24
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #25 dnia: 09 Grudzień 2006, 13:35:52 »
Zawsze wrabiam Sare w całe to zamieszanie, bowiem:
- Od Canthara dostaniemy lepszą broń w zamian za umowę.
- Gdy bym wrobił Canthara to on i tak by wyszedł, oczywiście przez to stracił bym 500 sztuk złota.

Ale zawsze mam ochote wpakowac tam Canthara, ale nie chce tracic 500 sztuk złota.

Offline Riddle.

• Kopacz
  • **
  • Mój dziadek był wielkim człowiekiem.
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #26 dnia: 15 Grudzień 2006, 23:16:59 »
Cóż... Uważam iż czasami trzeba być cffaniakiem   A ten moment jest dla cffaniaka idealny. Znacznie bardziej opłaca się wrzucić kochaną i śliczną(sic!) Sare do więzienia, gdyż Canthar daje nam znacznie lepszą broń od naszej kobietki. Poza tym nagroda za więźnia obojątnie czy sprawiedliwie czy nie sprawiedliwie oskarżonego zawsze wynosi 100 sztuk złota więc wszystkie plusy świadczą niestety jako minusy dla Sary  Canthar zresztą i tak wybywa(jak go wsadzimy) z pudła i musimy płacić mu 500 sztuk złota. Po co więc posyłać go do więzienia skoro na tym tracimy?

Z wyrazami szacunku...

Offline TOOL

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #27 dnia: 29 Grudzień 2006, 19:04:14 »
A ja się nie przejmuję kogo wrzucic do więzienia bo zazwyczaj przed wejściem do miasta od strony farmy LObarta idę do drugiej bramy, a później do latarni Jacka, zsuwam się po skałach i do wody, za to zostaje bodajże 500 punktów doświadczenia jak nie więcej i nie mam z nim problemów. Ale gdy nei znałem jeszcze tego sposobu to zazyczaj uzbierałem jakoś kasę i kupiłem strój od Lobarta i tak wchodziłem.

Jeśli już miałęm wybierac pomiędzy Sarą a Cantharem to zawsze wybierałem Sarę by poszła do więzienia, bo za pierwszym razem jak wybrałem Canthara to później dużo kasy wydałem niepotrzebnie na tego cfaniaczka.

Offline MeGorT

• Magnat
  • Reputacja: -2
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #28 dnia: 30 Grudzień 2006, 12:50:14 »
Według mnie a raczej jestem pewny na 100%, że zawsze trzeba do paki wsadzić Cathara. I nie bierzcie od niego glejtu aby dostać się do miasta. Jest to najgorszy sposób jaki tylko istnieje. Nawet jak weźmniecie od niego glejt, to później jak wsadzicie Sarę do więzienia to nie otrzymacie toporu marynarskiego.Za to jak wsadzicie Canthara to otrzymacie o 100 pkt doświadczenia więcej.I otrzymacie od Sary lepszy od toporu, Piracki Kordelas.I nie martwcie się, że później Canthar rozpowie wszystkim kupcom kim jesteś bo jak nie weźmniecie jego glejtu to i tak nic nie powie.
« Ostatnia zmiana: 31 Grudzień 2006, 10:00:10 wysłana przez Najemnik Gorn 15 »

Offline TOOL

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #29 dnia: 30 Grudzień 2006, 14:55:20 »
Najemnik Gorn 15 i tu się mylisz, nawet jeśli nie weźmiemy glejtu, nie dowiemy się o tej misji wcale, więc z miecza będą nici, pzoa tym Canthar i tak rozpowie wszystkim że pzyszedłeś z gór i jesteś zbiegiem z Górniczej Doliny, ja tak miałem, troche głupio, ale raczej cię widział ponieważ przechodziłeś nieopodal, jeśli to byłyoby realne. Więc pomysł Gorna jest zły bo nic nie zyskam, tlyko stacimy wypupując później zaufanie u niego.

Offline MeGorT

• Magnat
  • Reputacja: -2
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #30 dnia: 30 Grudzień 2006, 20:20:54 »
Cytat: Stinkfist
Najemnik Gorn 15 i tu się mylisz, nawet jeśli nie weźmiemy glejtu, nie dowiemy się o tej misji wcale, więc z miecza będą nici, pzoa tym Canthar i tak rozpowie wszystkim że pzyszedłeś z gór i jesteś zbiegiem z Górniczej Doliny, ja tak miałem, troche głupio, ale raczej cię widział ponieważ przechodziłeś nieopodal, jeśli to byłyoby realne. Więc pomysł Gorna jest zły bo nic nie zyskam, tlyko stacimy wypupując później zaufanie u niego.

To ty się mylisz bo ominięcie jego jest realne.Wystarczy tylko przejść polami i po sprawie.  Nawet jeśli cię zobaczył to możesz z nim spokojnie porozmawiać.On się ciebie zapyta czy wyświadczysz mu przysługe a ty odpowiadasz że nie chcesz glejtu i koniec.  I tak zreszta bedziesz musial z nim porozmawiac jak bedziesz kupował patelnie dla żony Lobarta.A o misje dopiero się spytaj jak będziesz w mieście.Później wsadź go do więzienia i otrzymasz od Sary Piracki Kordelas.A później Canthar nikomu nic nie powie bo nie wziąłeś od niego glejtu.Wem że tak będzie bo ja tak zrobiłem.Pozdro  
« Ostatnia zmiana: 31 Grudzień 2006, 09:56:57 wysłana przez Najemnik Gorn 15 »

Offline Sado

• Weteran
  • Reputacja: 2172
  • So long, gay boys.
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #31 dnia: 30 Grudzień 2006, 21:37:21 »
Prawie zawsze wsadzam Canthara. Nie lubię takich opryszków jak on (no chyba, że byłby złodziejem). Nigdy także nie biorę od niego glejtu, więc nie mam żadnej obietnicy do spełnienia. Szkoda, że nie ma innej opcji tj: zabicie Canthara. Gdyby nie wiedział, że jesteśmy zbiegły skazańcem to, by było wszystko dobrze, ale że ten dureń nas szantażuje, to już jego problem. Fajnie byłoby "pokazac coś mu za miastem"  i zabic po cichutku.        

Offline Gonzo

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #32 dnia: 11 Styczeń 2007, 18:19:36 »
Ja wsadzam Canthara, poniewarz ja jestem raczej ten dobry, pozatym Sara to płeć przeciwna i mi sie to bardziej podoba. Po powrociez górniczej doliny jestemy już sławni i nie potrzebujemy płacić temu bubkowi 500 sztuk złota. Chociarz dla kogos, kto zbiera te wszystkie rupiecie i to nie jest problem. PzDrO :].

Offline Dydu

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #33 dnia: 12 Styczeń 2007, 10:13:23 »
Ja wpakowałem ich obydwoje do więzienia. Zeby zobaczyć co się bedzie działo dalej. Kantara wolę wpakować do więzienia. On i tak z niego wyjdzie a tylko bede musiał mu zapłacić za to żeby nie rozgłaszać plotek o Bezimiennym. Sarę jak wpakuje do paki to już z tamtąt nie wyjdzie. Wolę Kantara jednak wysłać do ciupy. Ma on co prawda lepszą ofertę broni ale jest szumo....

Offline nwpjarek

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #34 dnia: 18 Styczeń 2007, 19:22:52 »
Ja przeważnie wsadzałem Sare do paki jak grałem Łowcą Smoków jak Paladynem lub Magiem to nie wsadzałem jej tylko tego Canthara.Ale według mnie bardziej opłaca się wsadzić Sare a nie Canthara bo trzeba Cantharowi zapłacić potem jak wyjdzie z paki to na tym stracimy i Canthar ma potem lepsze bronie.
« Ostatnia zmiana: 18 Styczeń 2007, 19:26:25 wysłana przez nwpjarek »

Offline Buntownik

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #35 dnia: 22 Styczeń 2007, 13:39:35 »
Ja wkopuje Sare, ponieważ Oiracki Kordelas,leży w porcie niedaleko statku Paladynów.A pozatym niechcę za bardzo płacić 500 szt. złota za handel.

Spam. Ostatni raz przymykam oko na coś takiego. [Arthas]
« Ostatnia zmiana: 22 Styczeń 2007, 14:50:59 wysłana przez Arthas »

Offline Visor

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 23
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #36 dnia: 27 Styczeń 2007, 18:12:53 »
Zawsze miałem z tym wyborem problem. Zwykle wrzucałem do więzienia Sare bo ona nie wychodzi z wiezienia i nie mści się. I jak już ktoś napisał Canthar sprzedaję lepsze bronię.

Choć ostatnio pozbyłem się tego dylematu. Po prostu zawsze omijam Canthara i nie wykonuje tego zadania  .

Offline Hisio

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #37 dnia: 04 Luty 2007, 09:11:44 »
Ja zawsze wsadzam Sarę. Nie obchodzi mnie to, że jest ona kobietą. A Canthar i tak wygląda na bogatszego, chociażby po swoim uborze, ma lepszą broń, a jeśli się go oszuka to się wkurzy i będzie przewalone. Poza tym trzeba dotrzymać obietnicy danej mu na początku gry.

Offline Chudy

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #38 dnia: 06 Luty 2007, 10:55:12 »
Nie wiem czemu, ale sara mi jakoś nie pasuje, dlatego ją wsadzam za kratki, a canthar może dalej handlować, swoją drogą jeszcze nie próbowałem wkopać canthara, ale wydaje mi się że wydanie Sary jest bardziej opłacalne, pod uwagę biorąc exp. no i oczywiście kasy od Andre...

pzdr.

Offline Vuncher

• Kret
  • *
Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #39 dnia: 06 Luty 2007, 11:06:56 »
Ja za to nikogo nie wsadzam jak dostaję to zadanie.Bo mam wybór: albo wpakować niewinną Sarę albo Canthara który później rozgłasza plotki :P

Pisz bardziej rozbudowane posty [rdr.]
« Ostatnia zmiana: 06 Luty 2007, 14:22:24 wysłana przez rdr. »

Forum Tawerny Gothic

Canthar czy Sara?
« Odpowiedź #39 dnia: 06 Luty 2007, 11:06:56 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything