Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
Stierlok:
Ja zawsze wsadzałem sare po pudła ponieważ jak raz posadziłem Canthara to cudem wyszedł i musiałem mu bulić żeby powiedział coś miłego o mnie. Tak czy inaczej Canthar ma w pózniejszym rozdziale lepsze bronie.
kolop:
Ja wsadziłem do pierdla Centhara poniewarz mnie wkurzał swoimi tekstami.A sara sprawia wrażenie bardzo miłej osoby jast chętna do rozmowy i wogule.Tylko puźniej szkoda troszke tej forsy.Bo ja jak gram to nigdy nie mam jej za wiele
Amras:
Ja wpakowałem Canthara bo nawet jak nie chciałem tego glejtu od niego to i tak potem chciał,żebym to zrobił
bo wie że jestem zbiegłym więźniem i z tego powodu go nie lube (wykorzystuje szantaż).A po drugie chciał odzyskać stragan po przez oszustwo.Po trzecie wole jak Sara jest na targowisku.
Diego Ostatni Asasyn:
Ja tam wole dla świętego spokoju do paki wsadzić Sarę z dwóch powodów:
1. Gdy do kicia wpakujemy Canthara to później mamy z nim problemy, bo przez niego mamy problemy z handlarzami na targowisku. Załagodzenie tej sprawy szarpnie nas troche po kieszeni
2. Jako nagrodę dostajemy całkiem ciekawą broń (jak na początek gry).
r4d00:
Wsadzam do paki oczywiście Sarę........... bo tak. A tak na serio to nie lubię mieć w rubryce "popsute zadania" ...... popsutych zadań. Jak wydamy Canthara, to właśnie psujemy zadanie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej