Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
canis:
Ja zawsze do więzienia wsadzam Sarę, wole mieć wszystkie zadania zaliczone, a dodatkowo jak wpakowałem Canthara to potem musiałem mu kasę zabulić, a mi to zawsze było żal się pozbyć jednej sztuki złota oczywiście żarcik
pozdrawiam Canis
Wrath:
Canthar czy Sara? Ja zawsze wpakuje za kratki Sarę a dlaczego no bo:
1.Canthar i tak wyjdzie z więzienia i nieźle nam namieszać i każe nam płacić co nigdy nie jest miłe a co do piero jak jesteś drugim Skerusem.
2.Canthar daje nam przepustkę, ale nawet jeśli jej nie weźmiemy to za wkopanie Sary dostajemy topór marynarski (o ile dobrze pamiętam) nie jest to super hiper broń ale zawsze coś, można ją używać i można ją sprzedać bo na samym początku kasa jest bardzo ważna.
Bathory:
Ja zawsze wsadzam Sarę za kratki bo Canthar i tak później sam ją wykopie ze stoiska a zresztą on ma dużo lepszy sprzęt na stanie niż Sara,konieczność płacenia mu nie gra według mnie żadnej roli.
kubason:
Ja prawie zawsze wkładam do paki Sare , ale zdarza mi się ze włożę do paki tego gbura i idiotę Canthara , lecz to potem sporo kosztuje . Dokładnie 500 szt. złota, a jak pamiętacie to w Gothicu II tyle kasy to istny majątek, a w G3 to jak 50 szt. złota w G2
Slomek.16:
Ja zawsze pakuję za kraty Sarę. Canthar ma póżniej lepsze bronie, poza tym
daję mi za wpakowanie Sary Topór Marynarski. Wpakowanie Canthara nie ma sensu
ponieważ trzeba się wykosztować 500 szt. złota żeby kupcy chcieli ci coś sprzedać.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej