Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Canthar czy Sara?

<< < (4/32) > >>

Vaturas:
Ja zawsze działam impulsywnie ! Nigdy nie wiem kogo właduje, ale częściej Sara ląduje w więzieniu. Mamy do wyboru - Kordelas lub 500 szt. złota w przyszłości. O 100 szt. złota nie mówie, gdyż to dostajemy od Lorda Andre, gdy kablujemy u niego na którąś osobę !

Garret:
Ja zawsze pakuje Sare, ponieważ jeśli wpakujemy Cathara to po powrocie z Gurniczej Doliny okaże się, że  wydostał się z więzienia i opowiedział wszystkim kupcom że jesteśmy byłym skazańcem. Nikt nie chce z nami handlować. Można to naprawić tylko zapłaceniem mu 500 sztuk złota. Więc lepiej wpakować Sarę, bo i za nią i za niego dostaniemy tyle samo kasy.

Z poważaniem
Garret

mejdej:
Osobiście wrabiam Canthara. W grze jestem raczej tą dobrą postacią, a Canthara nie lubię. Nie wrabiam Sary, ponieważ jest to dość miła osoba i szkoda jej . Poza tym przez taki uczynek zyskamy więcej doświadczenia. To że Canthar później będzie chciał od nas kase - ech... później mamy jej pod dostatkiem.

Nefarius:
Ja zazwyczaj wpakowywuje sarę, gdyż jak wpakujemy canthara czy jakos tak, to mamy niewykonane zadanie, niechodzi o kase czy względy moralne ... mi chodzi głównie o wykonane porawnie zadania ...

Daedagor:

--- Cytat: Driver ---Sarę, gdyż nawet jak wpakujemy Canthara to on i tak potem się wydostanie z pudła i będziemy musieli mu jeszcze sporo zapłacić, aby powiedział o nas coś dobrego na targowisku (inaczej nikt z tamtych okolic nie będzie chciał z nami nawet rozmawiać)

Pzdr

--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się z Driverem bo co z tego że Canthar jest trochę zrzęldliwy to popierwsze
Wpakujemy Canthara to i tak on póżniej wyjdzie i będziemy musieli mu zapłacic
500 stuk złota a on powie innym kupcom o nas dobre słowo.

Ja też pozdrawiam

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej