Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
Huor:
Zależy kim gram ;).
Mag Ognia: Pakuję za kratki Canthara. Jestem przedstawicielem Innosa. Szanuję kobiety, nie lubię przekrętów.
Najemnik: Pakuję za kratki Sarę. Jestem najemnikiem - liczy się tylko kasa, zysk i sława. Canthar szepnie o nas dobre słówko...
Paladyn: Pakuję za kratki Canthara. Jestem paladynem - mam swój honor/godność. Szanuję kobiety, zwalczam przestępczość.
Magnus Dux Wolly:
Chodź nie jestem wujek dobre wino to wsadzam Canthara a dlatego że mi szkoda Sary.Zwykła kobieta nic złego nie zrobiła.
Rescoe:
Ja zawszę pakuje do więzienia Sarę(ponieważ później nie będziemy mieli problemów przez niego i przejdziemy misję),ale gdyby tak nie było to OCZYWIÂŚCIE za krateczki ma iść Canthar,ponieważ wydaje mu się,że tandetną bronią załatwi wszystko,a według mnie liczy się honor nie kilka sztuk złota więcej,ale znająć Bezia no to wiadomo,że wszystko co ma jakaś cenę da się zrobić : D
PS.Wydaję mi się,że Sarę pewnie powieszono za to,że sprzedawała broń Onarowi(wojna pomiędzy najemnikami i Onarem a strażnikami)...wydaje mi się,że w ten sposób zniknęła,bo chyba nie ma innego wytłumaczenia : D
diego123:
Mimo, że Canthar jest niucczciwy to i tak zwykle wydaje Sarę straży.
Brak argumentacji. Krótkie posty nie wnoszące prawie nic do tematów.
L.E.N.I.N:
Ja zawsze pakuję Sarę bo w dalszych częściach gry nie będziemy musieli wydawać monet na poprawę reputacji w Khorinis a w ogóle to piracki kordelas można znaleźć na plaży tam gdzie jest okręt palladynów.Broń jest na samym końcu pilnowana przez jaszczura.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej