Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Canthar czy Sara?
Crayer:
W zasadzie to bardziej opłaca się wybrać Canthara bo ma lepsze bronie. Jednak jak odwiedzam więźenie to denerwuję mnie to co mówi Sara. Więc pakuję do celi Canthara i zabijam go w nocy. Niestety czasem w trzecim rozdziale i tak nie ma Sary na targowisku tylko zwłoki Canthara. Najlepiej nie brać od niego glejtu i odmówić wykonania zadania (choć trochę doświadczenia i złota za wykonanie się dostaje).
--- Cytat: McSłoniu w 28 Wrzesień 2008, 17:59:03 ---A ciekawe gdzie znika w III rozdziale Sara?
--- Koniec cytatu ---
Też się zastanawiam.
Azariel:
Ja pakuje do paki Sarę a Canthara zostawiam.Canthar ma lepsze bronie a piracki kordelas da się za friko znaleśc na plaży.Poza tym nie trzeba płacic 500sz.
SeRiV:
Ja zawsze pakuje za kratki Sarę ponieważ Canthar daje fajną broń i gdybym go wsadził to płaciłbym kupe kasy za odzyskaną reputacje.
Maliniak:
ja wole wkopac sare do kicia bo w 3 rozdziale canthar wychodzi z wiezienia i nikt z kopcow nie chce z toba goadac i zebys mogl musisz mu zaplacic 500 sztuk zlota
gumbas18:
Ja zawsze wtrącałem do więzienia Sarę ponieważ później Canthar ma lepsze bronię a po drugie jak wtrącę Canthara to wtedy on się zemści i powie wszystkim handlarzom że jestem z koloni karnej i nie będą mi chcieli nic sprzedać i będę musiała mu zapłacić 500 złotych monet a to mi się nie opłaca i dlatego wtrącam Sarę do więzienia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej