Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Bóg

<< < (19/31) > >>

Sarkasmus:
Moim ulubionym bogiem jest Beliar. Jest bogiem zła, wierzą w niego orkowie i ludzie i bez niego w g1-2 nie byłoby fabuły. Beliar triumfowałby z Innosem gdyby nie bezimienny (chociaż nawet z, wygrywa).
--- Cytuj ---Chyba Innos stworzył świat, kto był pierwszym bogiem Innos. Bóg paladynów dlatego zawsze go wybieram i Wałcze w imię dobra. Szanuje jednak zwolenników Adanosa i wspomagam ich w działaniach, ale TYLKO w dobrym celu. Natomiast walczę i tępię wyznawców Beliara. Oczywiście w grze Gothic ;]
--- Koniec cytatu ---

Innos nie stworzył świata osobiście, jak powiedział chyba Xardas, że bez jakiegokolwiek z bogów nie byłoby ziemi. Bez innosa nie byłoby ziemi jak i bez Beliara czy Adanosa.

Nefarius333:
A ja tam wole Adanosa bo trzyma tych zabijaków w ryzach.

Eskel:
Moim ulubionym Bogiem jest Innos i Beliar. Ale bardziej wole Innosa bo jest potezny a gdyby nie bezi to Beliar zabiłby Innosa a jeszcze wczesniej Adanosa. JAkaś równowaga jest, nie?

Crayer:
Moim ulubionym bogiem jest Innos. Jest patronem światła, sprawiedliwości i ognia. Ma przychylnie nastawienie do śmiertelników i czyni wiele dobrego. Jest bogiem Paladynów, Magów Ognia i Barbarzyńców z Nordmaru. Ogółem Innos jest dla mnie najlepszy 8).

Insane:
Moim ulubionym bogiem jest Beliar... Dlaczego? Jakoś zawsze lubiłem ścieżkę ciemności w grach poza tym teza że dobro zawsze wygrywa nudzi mnie już od dawna :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej