Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiony Bóg

<< < (17/31) > >>

Anv:
Chyba pisałem już w tym temacie o Adanosie. Cóż moje zdanie w tej sprawie często sie zmienia. Teraz na pewno moim ulubionym bogiem jest Beliar. Może nie przepadam siać zgrozę i chaos ale lubię nekromancję i asasynów którzy w Gothicu w niego wierzą.

To jest chyba mój najpewniejszy wybór który nie powinien się zmienić

Freek:
Moim ulubionym bogiem jest Innos , dlatego że rebelianci w niego wieżą , a ja zawsze gram po stronie rebeliantów ^^ A pozatym go lubię  8)

yankus97:

--- Cytat: Ret Sam w 10 Wrzesień 2006, 20:31:47 ---Którego z trzech bogów najbardziej lubicie?Ja najbardziej lubię Adannosa ponieważ pilnuje charmonii,
stworzył świat w gothicu,jest bogiem wszyskich mórz,rzek,jezior,oceanów i wszyskiego co jest związane z wodą.poza tym ma fajnych  magów.

Pozdrawiam,Ronaldhinio.

--- Koniec cytatu ---
ja tez uwielbiam adanosa bo jest bogiem harmoni  i pokoju. Moim zdaniem jest on ze wszystkich trzech bogów najpotężniejszy

Lney:
Moim ulubionym bogiem jest innos , jestem palladynem dumnie walczącym za światło innosa i wyżynam w pień cały pomoit beliara,po za tym lubię nordmarczyków a oni również trzymają stronę innosa.

Mc:
Moim ulubionym bogiem jest bóg harmoni, równowagi, wody i lodu... no dobra już nie będe kręcił po prostu Adanos jak któś się do teraz nie domyślił ^^.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej