Autor Wątek: Problem ze Strażnikiem, mały poziom :)  (Przeczytany 3061 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Galeria_Ciastek

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 8
Problem ze Strażnikiem, mały poziom :)
« dnia: 03 Czerwiec 2007, 15:41:36 »
A więc tak.
ÂŻeby zostac Strażnikiem w SO trza miec 10 lvl.
Ja mam 6!
Wyboraźcie sobie, ile bym musiał potworów wybic, żeby osiągnąc 10 lvl  
Dacie kod, który podwyrza lvl?
Tylko napiszcie go dokładnie (jeśli oczywiście istnieje).
Z góry dzięki.

Pozdrawiam,
Ciastek

Offline Isentor

• Wielki Lord Elekt
  • Reputacja: 27957
  • Zbyt pokręcony, by żyć. l zbyt rzadki, by umrzeć.
    • Karta postaci

« Odpowiedź #1 dnia: 03 Czerwiec 2007, 15:48:18 »
Możesz to zrobić na dwa sposoby...najpierw jednak uaktywnij kody naciskając "c" następnie wpisując MARVIN. Teraz otwierasz konsole klawiszem F2 piszesz edit abbitnes następnie Level = 10 (czy jakoś tak zobaczysz sobie co jest od lvl). Możesz też sprawdzić ile masz doświadczenia i dodać sobie np. 2 razy więcej pisząc exp = 100000. Za każde dodanie doświadczenia otrzymasz lvl, np. za zabicie potwora.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #1 dnia: 03 Czerwiec 2007, 15:48:18 »

Offline user4585

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
« Odpowiedź #2 dnia: 04 Czerwiec 2007, 08:17:39 »
Ja proponowałbym się pomęczyć i grac bez kodów! Gra jest ciekawsza....
A i jeszcze jedno:
To jest forum o Gothic 2 a strażnicy od 10 levela są w Gothicu 1 :P

Respev

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Czerwiec 2007, 09:44:31 »
Po pierwsze, nie pisz posta jak wiesz. Po drugie - co ty sobie myślisz? 4 poziomy się nabija góra w godzinę. To może od razu nabij kodem 40lv, bo nie będzie ci się tylko chciało nabić, żeby przejść grę. Jeśli nie chce ci się nabijać - odłóż grę na półkę i nigdy nie sięgaj po gry z tego gatunku.

Offline kubason

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #4 dnia: 04 Czerwiec 2007, 10:40:19 »
Cytat: Respev
Po pierwsze, nie pisz posta jak wiesz. Po drugie - co ty sobie myślisz? 4 poziomy się nabija góra w godzinę. To może od razu nabij kodem 40lv, bo nie będzie ci się tylko chciało nabić, żeby przejść grę. Jeśli nie chce ci się nabijać - odłóż grę na półkę i nigdy nie sięgaj po gry z tego gatunku.

Zgadzam się z tobą, po co grać z kodami. Po paru chwilach to jest takie nudne, że szkoda mi ludzi, którzy tak przechodzą grę. Zwłaszcza tak świetną jak Gothic, a zresztą nabijanie lvl to jest jeden z najważniejszych czynności w grze, a nie bycie cheaterem, gdyż gra jest bezsensu.
« Ostatnia zmiana: 04 Czerwiec 2007, 10:41:37 wysłana przez ..::Bezimienny::.. »

Offline Galeria_Ciastek

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 8
« Odpowiedź #5 dnia: 04 Czerwiec 2007, 19:51:55 »
1. Chce grac dalej.
2. Nie mam ochoty 4 godziny latac bo GD i dobijac ostatnie potwory. Nie jestem na tyle silny żeby pokonac Orka, Trolla czy Ogara albo watahe wilków. A na ÂŚcierwojadach długo nie pociągnę. Chyba logiczne nie ?
3."Po pierwsze, nie pisz posta jak wiesz." Ale ja nie wiem :) Nie wiem jak nabic sobie 10 lvl na takiej małej ilości potworów (tych słabych)  i nie znam kodów.
4.Jak nie chcesz pomóc tylko wyśmiac to poco się dopisujesz (żeby cyferki rosły :) )
6.Włączenie marvina i naciskanie "k" daje mi ogromną frajde :) Szczególnie jak się z nieba spada  
7.A teraz się zastanowie czy złamałem regulamin   - Nie złamałem.

PS. Jak się po 3 godzinnym ganianiu bo GD, okaząło się, że ide na tereny Orków. Nie spodziewałem się, że będzie ich tak dużo, i nabiłem 10 lvl. Temacik można, ale nie trzeba zamykac. To zależy od szanownego Moderatora.
PS2. Aha i za 1 razem zawssze przechodze grę z kodami, żeby wiedziec co i jak.
« Ostatnia zmiana: 04 Czerwiec 2007, 19:52:36 wysłana przez Galeria_Ciastek »

Offline kubason

• Kopacz
  • **
« Odpowiedź #6 dnia: 04 Czerwiec 2007, 20:01:35 »
Robisz właśnie podstawowy błąd. Tyle razy słyszałem od znajomych, że grają pierwszy raz z kodami, że to już praktycznie mnie nie dziwi. Ja gram zawsze bez kodów, bo jest lepsza zabawa. A co do latania 4 h. Ty sobie żartujesz przez tyle czasu byś nabił z 16 lvl, wiesz nie musisz zabijać potwory, bo połowa lvl końcowego w Gothic masz właściwie z misji, których jest setki.

Forum Tawerny Gothic

« Odpowiedź #6 dnia: 04 Czerwiec 2007, 20:01:35 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
anything