Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Wrzód

<< < (33/36) > >>

najemnik...:
Jak go pierwszy raz spodkałem to odrazu wydał mi sie podejżany wiec poszedłem z nim za obóz a że to był poczatek gry to myslałem sobie że łatwy exp ale to tylko jedno wielkie 0... I rozczarowanie

Jagusiaa:
Po jakimś czasie,kiedy przeszkadzał mi już tak długo,że moje nerwy nie wytrzymały, wyprowadziłam go poza SO i potłukłam. Myślałam,że się odczepi. Po jakimś czasie i tak wrócił. Za którymś razem nie wytrzymałam i po prostu gościa zabiłam... Z drugiej strony szkoda... może jakieś zwierze miało by z niego obiad,gdybym go wzięła do lasu.. ;)

BeziPL:
Ja to Zawsze Zgadzam Się Na To ÂŻeby Za Mną Poszedł a Potem Wychodze Poza Obóz i go Zabijam Ponieważ
Przeszkadza w Dalszej grze Ale i Tak Potem Tajemniczo Znika Jeśli Go nie Zabijesz  <rycerz>

Gall900:
Zauważyliście że w Quest Packu 4 w Gothic 3 Wrzód został "kandydatem na gońca leśnego"? Ciekawe jak on się dostał na kontynent...

LeVolked:
Osobiście uwielbiam patrzeć jak ten błazen ucieka do zamku po dostaniu w mordę. Czasami też gra uroczy mnie samobójstwem tego głupca (spada on z miejsca wyrwy w zamkowych murach [tam gdzie w GII jest taran] i ląduje obok chrząszczy ze zniszczonej chaty...)  Ciekawe czy ktoś by go pochował?  <patyk>

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej