Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie

F.E.A.R Combat

<< < (3/3)

Kristo:
Po przeczytaniu waszych postów zainstalowałem sobie Fear Combat no i się nie zawiodłem. Gra jest dynamiczna, w świetnej oprawie graficznej i genialnej fizyce. Gram w to już od jakichś 4 tygodni i idzie mi całkiem nieźle, ale głownie przez to, że to nie pierwsza moja przygoda z grami FPS na MP. Uważam, że damage broni jest troszkę za duży i pojedynki między graczami to zwykle pare sekund. Na publicznych serwerach Fear z włączonym FF, wchodzą ludzie bez umiejętności gry dużynowej i nie rozumiejący, że nie strzela się do własnej drużyny. Gra bardzo mi przypomina moją pierwszą gre na MP, SoF2, tylko tam te pojedynki trwały o wiele dłużej i można było się wykazać dużymi umiejętnościami wraz z strategiami map. W Fear głównie ogranicza się do posiadania jak największej ilości armor i apteczek, a szkoda. Osobiście denerwuje mnie używanie super broni. Motyw z walką unarmed jest po prostu boski(często ratowałem sobie tym życie). Często na mapach można nieźle się zabawić tym, lecz osobiście jednak wole walkę na większy dystans. Ogólne moje wrażenie z gry jest pozytywne choć mogło być zawsze lepiej.
Zastanawiam się czy wasz klan w końcu powstał i czy macie serwer? Bo chętnie bym sobie pograł z wami ;)

DeadFish:

--- Cytat: Kristo ---Po przeczytaniu waszych postów zainstalowałem sobie Fear Combat no i się nie zawiodłem. Gra jest dynamiczna, w świetnej oprawie graficznej i genialnej fizyce. Gram w to już od jakichś 4 tygodni i idzie mi całkiem nieźle, ale głownie przez to, że to nie pierwsza moja przygoda z grami FPS na MP. Uważam, że damage broni jest troszkę za duży i pojedynki między graczami to zwykle pare sekund. Na publicznych serwerach Fear z włączonym FF, wchodzą ludzie bez umiejętności gry dużynowej i nie rozumiejący, że nie strzela się do własnej drużyny. Gra bardzo mi przypomina moją pierwszą gre na MP, SoF2, tylko tam te pojedynki trwały o wiele dłużej i można było się wykazać dużymi umiejętnościami wraz z strategiami map. W Fear głównie ogranicza się do posiadania jak największej ilości armor i apteczek, a szkoda. Osobiście denerwuje mnie używanie super broni. Motyw z walką unarmed jest po prostu boski(często ratowałem sobie tym życie). Często na mapach można nieźle się zabawić tym, lecz osobiście jednak wole walkę na większy dystans. Ogólne moje wrażenie z gry jest pozytywne choć mogło być zawsze lepiej.
Zastanawiam się czy wasz klan w końcu powstał i czy macie serwer? Bo chętnie bym sobie pograł z wami ;)

--- Koniec cytatu ---

Jeżeli szukasz grania bardziej pro, to nie jest to duży problem. Musisz się po prostu wkręcić w towarzycho z www.fear.org.pl Tutaj klanik, tam klanik i jest naprawdę spoko. Z tego co widzę, to teraz naprawdę dużo klanów szuka graczy, więc załapać się na porządniejsze granie, z dobrze zgranym teamem i porządnymi przeciwnikami, to wcale nie jest trudne...Jeżeli jesteś leniwy, to po prostu daj ogłoszenie w temacie "Szukam klanu", tam się opisz, zostaw kontakt (najlepiej xfire) i po jakimś czasie ktoś się zgłosi...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej