Forum dyskusyjne > O grach, programach i sprzęcie
F.E.A.R Combat
DeadFish:
Oto już jest, darmowy multiplayer gry F.E.A.R
www.joinfear.com
Można pobrać samą grę (jakieś 2 GB, jeżeli ktoś nie chce ściągać to jest w CDA) oraz uzyskać kod aktywacyjny. Najlepiej mieć poczte na np. yahoo bo na tlena nie chciało mi przyjść.
Co do samej gry, jest ona bardzo dobra, świetna grafika, kilka rodzajów broni, terenów.
Na początku Cie roznoszą jak poduszkę, ale później gra staje się bardzo zacięta.
Polecam!
Driver:
--- Cytuj ---bo na tlena nie chciało mi przyjść.
--- Koniec cytatu ---
Miałem to samo. Sprawdź folder SPAM, tam na pewno jest.
A co do gry, to powiem, że średnio mi się spobobała (być może dlatego, iż nie przepadam za FPSami). Grafika naprawdę wymiata (u mnie gra chodziła w miarę płynnie na Medium), dźwięki też niczego sobie ale... znudziła mi się dość szybko
Boba Fett:
Kurde, zakupiłem CDA (jak co miesiąc) i mam tę grę. Chcę sobie w nią pograć, lecz pierw trza zdobyć klucz. Ok, da się zrobić. Ale teraz jest inny problem. Wchodze na podany link (no, np. ten co Ty dałeś) i każą podać datę urodzenia. I do cho*ery jasnej nie ważne jaką datę podam, zawsze pojawia mi się komunikat:
,,You must be over the age of 17 to enter this site." (itd.)
Mówię jeszcze raz: nie ważne jaką datę podam (nawet, że urodziłem się 1956 r.), zawsze to samo mi się pojawia plus link do strony gier Sierra'y.
Będę wdzięczny za pomoc, przy uzyskaniu tego kodu (jak go uzyskać jest objaśnione w CDA, ale za chol*rę tego wieku nie chce mi zaakceptować ).
Isentor:
--- Cytat: Boba Fett ---Będę wdzięczny za pomoc, przy uzyskaniu tego kodu (jak go uzyskać jest objaśnione w CDA, ale za chol*rę tego wieku nie chce mi zaakceptować ).
--- Koniec cytatu ---
Być może przy zakładaniu tego kodu aktywacyjnego podałeś swoją orginalną datę urodzenia a z tego co wiem nie masz 17 lat czyli gra jeszcze nie jest dla ciebie.
Dee'mon:
Wpadłem dziś na pewien pomysł. Może założylibyśmy klan tawerny, co wy na to, kto jest za??
Hobgoblin zagramy kiedyś razem??
Aha masz racje Turing na początku mnie roznosili teraz gram na średnim poziomie, ale mam słabą kartę niedługo wymienię to mis się giera nie będzie ciał
Mój nick to: Demon12167
Sprawy związane z wspólną grą załatwiajcie na PW. Proszę nie zaśmiecać forum niepotrzebnymi postami. [Arthas]
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej