Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona misja

<< < (11/26) > >>

Rygo Volloso:
Najciekawsza misja hmm a uważam że najciekawsze misje dotyczą także kamieni ogniskujących tak jak kolega wyżej to przedstawił. Całą kolonie się zwiedza, jest się już na tyle potężnym że dużo się walczy i nie jest to misja na pare minut lecz raczej taka która wymaga chociaż chwilki czasu co jest wzrowe w grach rpg i jest ich wielkim plusem.

KAT:
Moją ulubioną misją jest walka w świątyni śniącego. Dużo zagadek, przełączników,wrogów. Jest nawet nawet ciężka misja. Trzeba uważać bo jak nie to kolce nas przekłują. he he he

ÂŁowca dusz:
Moją ulubioną misją jest Ulumulum.  Trudno jest zdobyć kieł trola i róg cieniostwora

Takeo:
A ja najbardziej lubię misję "Nieznajomy". Trochę trzeba pomyśleć zanim znajdziemy kolejny Chromanin no i zwiedzamy pewne ciekawe miejsca w kolonii. A poza tym jeszcze z moda "Mroczne Tajemnice" lubię misję "Diego". Ciągnie się długo i jest bardzo ciekawa :).

Randall:
Moim najlepszym zadaniem Gothic1 jest ładowanie URIZIELA za pomocą magicznej rudy nowego obozu dlaczego bo jest to fajna chwila ja bohater trzyma w tedy niewyobrażalnie potężny miecz włącza się w tedy fajny filmik jak Saturas i jego magowie wody wkurzają się na bezimiennego ja wtedy się teleportowałem ale raz z ztoczyłem z nimi walkę   jest to wtedy fajna fraja  

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej