Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona misja

<< < (2/26) > >>

Arthas:
Niemal wszystkie zadania w Gothicu są bardzo ciekawe, wciagające i ich wykonywanie jest przyjemne, jednak mam kilka najbardziej ulubionych questów, które są dla mnie tymi najlepszymi.

Na pierwszym miejscu stawiam zadanie "Co się dzieje na bagnach", które możemy otrzymać od Mordraga bądź Kruka, w zależności od obozu, do którego należymy. Bardzo interesująca misja, która jest stosunkowo prosta, łatwa i wymaga jedynie zdobywania informacji.
Moją drugą, ulubioną misją jest misja "Przyjęcie do Starego Obozu". Bardzo lubię owy obóz i z reguły to właśnie do niego dołączam grając w Gothica, tak więc bardzo ją lubię i z radością zdobywam zaufanie poszczególnych cieni i udaję się po listę od Jana, by tylko zostać przyjętym do SO.

Lord Zielin:
Moim zaś ulubionym zadaniem jest POSÂŁANIE HARLOKA DO PRACY ( cała ta misja rozgrywa się w obozie bractwa).

momo:
Ja najbardziej lubie ''Dostać się do starego obozu'' i wszystkie związane z tym pomniejsze questy.
Mówią że początki są najtrudniejsze, a ja uważam, że są również najciekawsze. Musimy liczyć każdy punkt exp, unikać niebezpiecznych miejsc, głowić sie nad sposobem zdobycia kasy, a że w GI początek rozgrywa się w Starym Obozie, to najbardziej lubie tego questa (jeśli takowy istnieje i pod taką nazwą). Oczywiście dołączanie się do innych obozów jest równie ciekawe, ale i tak najpierw udajemy się do starego obozu (no chyba że by sie ktoś uparł  ).

RadGot:
Zależy w jakim Obozie.

Nowy Obóz
Szukanie Kamieni Ogniskujących, przy tym była świetna zabawa i różne zagadki a szczególnie w tej przemianie w Chrząszcza.
Stary Obóz
Tutaj to raczej nie miałem zabawy jak przy kamieniach ogniskujących :( jak tak to walka z Pełzaczami.
Obóz Sekty
Raczej nie było :(

Oprócz żadnych obozów najlepsza misja to: Zabicie Cor Kaloma.

Gatts:
Ja najbardziej lubię 2 zadania!
1. Zapędzenie Harloka do roboty w Obozie na bagnie
2. Odzyskanie chaty Shrike`a (chyba tak się to pisze) w Nowym Obozie
W obydwóch zadaniach należy porządnie stłuc kolesi żeby zaliczyć questa!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej