Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Ulubiona misja

<< < (9/26) > >>

Kjamilex:
Moimi dwoma ulubionymi misjami w Gothic I są Kamienie ogniskujące i Chromianin. W pierwszej podoba mi się współpraca z przyjaciółmi, w drugiej to, że trzeba być nie tylko niezłym wojownikiem, ale także trzeba trochę pogłówkować   Poza tym też lubię misje polegające na dostaniu się do któregoś z obozów. Głownie tam się ukazuje ten klimat gry: zagubiony cieniasek Bez próbuje sobie pozyskać szacunek ważnych szych   I jeszcze lubie misję od Scattiego podczas robienia misji dla Starego Obozu, a mianowicie uwielbiam jako 1 - 5 lvlowiec rzucić Kharimowi prosto w twarz słowa ktorych nie będe wymieniał xD

Bela:
Ja najbardziej lubię misje Xardasa. Odnaleźć orkowego szamana i takie tam. Ze wszystkich misji które dostajemy od nekromanty najbardziej lubię misję gdzie mamy spenetrować jego starą wieżę. Kilka zombie nic wielkiego, najbardziej jednak cieszy mnie w tej misji magiczna zbroja i możliwość jej szybkiego wytestowania, czyt. teleportowania się do wrogiego już nam obozu. Heh sieczka na wszystkim co żyje i nie jest nieśmiertelne :P

Acha no i Chromanin oczywiście - tajemnicza misja nic ni wnosząca do rozgrywki- ale cieszy mnie :P

BeluNiO

Ankh-Morpork:
moja ulubiona misją w G1 jest szukanie kamieni ogniskujących. jest długa, daje dużo przyjemności i podczas tej misji trzeba zwiedzic prawie całą kolonie , co jest przydatne, w postaci EXPa i dla znajomości otoczenia. bez wątpienia ta misja jest bardzo przydatna dla początkujących graczy.

Leviatan:
Moja ulubiona misja to poszukiwanie kamieni ogniskujących, nabijamy w niej dużo expa, spotykamy i bardziej poznajemy najlepszych przyjaciół bezimiennego.
Następną lubianą przeze mnie misją jest wykonywanie zadań dla Xardasa, czyli:Ur-Shak, odszukanie światyni śniacego, stara wieża xardasa itp.

kuczaja:
dla mnie, najfajniejszą misją jest szukanie kamieni ogniskujących, nie dlatego że walczymy ramie w ramie z przyjaciółmi, nie. To moja ulubiona misja bo nabiłem na niej (aż) 5 leveli! A poza tym dostajemy za darmo mape całej kolonii i można obliczyc o ile jest za duża bariera  .

Pozdrowienia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej