Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Załoga
Tomasi:
"Do załogi na statku na początku gry należą czterej przyjaciele (Gorn, Diego, Lester, Milten), kapitan i inni przypisani NPC-e. " cytat z newsa (z pewnej strony, bo nie wiem czy mogę podać nazwę), w którym były wypisane fakty na temat Gothica 3 m.in. ten wymieniony wyżej. Inni NPC, według mnie to: Angar, Bennet. Aha, Laresa i Lee, mamy spotkać w którymś momencie w grze, więc oni raczej też odpadają co do bycia w załodze, tu cytat: "Będzie można pomóc i spotkać się z królem Rhobarem II, a także starym przyjacielem Laresem i prawdopodobnie z Lee na północy."
Bezimienny22:
Moim zdanie Twórcy wybrali na załogę w Gothicu 3 między innymi:
- Lee
- Diego
- Gorn
- Lester
- Milten
- Jack
- Oczywiście Bezimienny
Moim zdaniem będziemy mile zaskoczeni kto z nami przypłynie okrętem ;))
Ret Sam:
Kapitanów wybiorą twórcy gry.Zdaje mi się że to będzie Torlof.A z innych napewno pojadą:
Diego
Milten
Gorn
Lester
Lares
Lee
Benet
i może Cor Angar.
Garret:
Moja załoga składa się prawie zawsze z jednej grupy ludzi, oto moja lista:
.1. Torlof - bo ktoś musi poprowadzić statek, no nie?
.2. Lee - trzeba go zabrać, pomoże podszkolić bronią 2-ręczną no i ma co nieco do załatwienia w kraju.
.3. Diego - go równierz trzeba wziąść, sprzeda nam trochę amunicji, i pomoże przy pułapkach.
.4. Gorn - stary kompan. Zawsze go biorę.
.5. Angar - jedyna osoba, która pomoże nam w walce w terenie, gorąco polecam.
.6. Bennet - dobry kowal nie zaszkodzi. ÂŚwietny ziom do sprzedania wszystkiego co znajdziemy.
.7. Girion - ponieważ często gram palem, ten dupek zawsze mus się wkręcić. Poduczy nas kuszy.
.8. Milten - jesden z dwóch magów ktyrch możemy wziąść. Zawsze ma troche miksturek, jakiś szczaw też zawsze u niego znajdziemy :D.
.9. Vatras - bardzo przydatny kompan. Można znależć Almanach Opętanych i mu go ciągle dawać i za darmo odkupować. Zrobimy za to trochę expa, wiem że expi się w poprzednich rozdziałach, ale po prostu dobrobiłem sobie kolejny level.
Oczywiście wszystko zależy od tego kto kogo lubi ale ja wybieram ich.
Z poważaniem
Garret
czarny:
Ja bym zabral:
Diego (to by byl moj zastepca )
Jorgen (oczywiscie kapitan)
Milten (przyga sie mag)
Gorn (silny gosc)
Lester (tez by sie dla niego miejsce znalazlo)
Lee
Bennet (kowal jak najbardziej)
Anga
Vatras (drugi mag tez sie przyda)
wiecej mi nie przychodzi do glowy......
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej