Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Załoga
Seth:
Ciekawe jako załogę wybiorą twórcy gry moim zdaniem na pewno będą to kumple beziego czyli Gorn,Diego,Milten,Lester. Na kogo liczycie lub byście chcieli mieć na swoim pokładzie
///Pisz dłuższe posty i dbaj o estetykę postu - RdR
Się postaram ale co do tej estetyki to ortów niema sprawdzałem 2 razy :P
Kristo:
Również napewno pojedzie Lee, ponieważ ma sprawy do załatwienia na kontynencie, można się spodziewać, że będzie starać się obalić władze Króla. Mhh Vatras? Moźe Torlof i Angar. Nie moge bardziej uzasadnić wyboru, ale mam przeczucie. Vatras mag wody, harmonia, powinnien być. Torlof mhh Lee potrzebuje towarzysza podczas swojej krucjaty do Króla, a Torlofowi to nawet na ręke. Angar nie wiem dlaczego.
tH.:
Ja sądzę, iż początek trzeciej części będzie elastyczny. Aby nikt nie był poszkodowany a zarazem zaszokowany ("
przecież ja na statek brałem zupełnie kogo innego :|"). Najprawdopodobniej cały statek ulegnie uszkodzeniu a nasz bohater (Bezimienny) ocknie się na jednej z pobliskich plaż, bądź w jednej z wiosek. Co się stało z kompanami? Licho wie. Pewnie się okarze, iż jeden zginą, drugiego zabrali orkowie, trzeci poszedł w świat itd. dowiemy się tego w trakcie fabuły.
Deft:
Ja myślę że wszyscy dotrą cali i zdrowi do jakiegoś portu. Trochę tam odpoczną i nabiorą sił a potem każdy ruszy w swoją stronę co nie znaczy że potem mają niektórzy nie zginąć. No cóż zobaczymy kto miał racje
Semaj:
-Angar
-Diego
-Gorn
-Lester
-Milten
-Vatras
-Lee
-Lares
-Torlof
-Jarvis
-Girion*
-Cipher*
-Greg*
-Skip*
*-nie jestem pewien
Nie mam szerszego zdania na ten temat, po prostu tak mi się wydaje.Oczywiście pewnie się mylę, ale zobaczymy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej