Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak szybko przeszliście Gothica?

<< < (9/24) > >>

Czyli mistrz topora!:
Jak już kilka osób stwierdziło,twierdzę tak samo;dla mnie to ma być przyjemność,a nie zasuwanie Bezimiennym na oślep gapiąc się na zegar i nawet nie mając czasu na ubicie ścierwojada.
Otóż może i nie odkryłem wszystkich tajemnic gry(m.in.Chromanin),ale starałem się,i zajęło mi to za pierwszym razem pół miesiąca,a później już po 2 tygodniach.

Lord Scorpio:
Jestem tego samego zdania, że grając w Gothic nie powinno się mierzyć czasu dlatego w sumie nie zajmuje mi to chwilki:
G1 - średnio około tygodnia
G2NK - średnio około 2,5 tygodnia

Parsifal:
Ludzie czym wy się chwalicie tym że umiecie w cały dzionek przejść gothica. Gothiciem trzeba się rozkoszować. Cała kwintesencja siedzi w tym, aby przejść wszystkie zadania zrboić wspaniałą postać. A nie przejść byle przejść.

PLShayloPL:
Ja 1 przechodziłem tydzień G1
2 raz 3 dni
3 raz 1 dzien
4 raz 12 godzin
5 raz 2 godziny
a 6 raz ( na kodach ) 45 min

Ale mi się znudziła ta gra uff

Giker:
Ja jedyneczke przeszłem 8 razy. Ale najszybciej to 3dni    najdłużej to około 2miesięcy bo chciałem zrobić wysoki poziom, i zbierałem doświadczenie za to że w świątyni śniącego przesuwałem specjalnie źle dźwignie i pojawiały sie demony i je zabijałem   chciałem zrobić 100poziom    ale zrobiłem coś koło 50 i zrezygnowałem  

pozdr all

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej