Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Jak szybko przeszliście Gothica?

<< < (8/24) > >>

Nefis:
Ja,przeszyłem gothica w 3 tygodnie nie na kodach to przecież to bluźnierstwo grać w taką piękną grę jak gothic na kodach są takie N00by że wypiszą kod na nieśmiertelność na silę idp.... stworzą z paręnaście i się podniecają w szkole że zabili np: 4 zębacze za jednym machnięciem miecza.Mam takich N00bów na osiedlu że się tak przechwalają ale ja mam ich szeroko gdzieś.
PZDR Nefis
P.S Jestem Nowy i wam witam

Vlades:
No, niestety muszę poinformować, że przeszedłem G1 w UWAGA - PÓ£ ROKU - dlaczego?? Już mówię choć grałem na kodach dygałem się wchodzić w takie miejsca jak w kopalni gdzie Królowa pełzaczy, Cmentarzysko orków, a co dopiero ÂŚwiątynia ÂŚniącego. No ale kiedy jakoś pół roku temu znowu zacząłem w G1 grać no i bez kodów to doszedłem do 3 rozdziału stanołem przed cmentyarzyskiem orków i tam nie weszedłem więc zapisałem grę i wczytuję sę inny zapis w którym na kodach grałem jako nowicjusz, bo poraz chyba 100 chciałem sprawdzić czy można być Guru. No ale ja falitłapa kiedy musiałem kończyć zapisałem to na tym zapisię gdzie bez kodów grałem i mnie szlag trafił. No ale trudno od nowa już nie zacząłem, bo mi się nie chciało.W G2 i G2 NK przeszedłem z kodami ze 20 razy bez nich - 0

MUSZÊ PRZYZNAÆ,¯E JESTEM OD NICZ UZALE¯NIONY!!! NIESTETY!!!

kuczaja:
Ja nie gram na czas, wole delektowac się grą. Gothic I z reguły nudzi mi się po miesiącu i wtedy ide do świątyni i załatwiam śniącego, ale gdybym nie badał wszystkich zakamarków gry, to bym załatwił gothica w tydzień ( 1 dzień = 1 rozdział a na rozdział 5 bym daje 2 dni). Dla przykładu jak rozpocząłem rozdział 3 to przez 5 (naszych, nie gothicowych) dni łaziłem po kolonii, a zaraz potem jednego dnia dotarłem do "strażnicy portalu". Nie lubie jak się przehodzi na czas gothica, ale też tego nie zabraniam.
  Podsumowanie: Gothic zajął mi miesiąc.

Pozdrowienia  

PS. TEÂŻ JESTEM OD KODÓW UZALEÂŻNIONY ALE NIEDAWNO ZWALCZYÂŁEM NA£ÓG I TEN WYNIK JEST TYM BEZ KODÓW! (Adinox spróbuj kategorycznie powiedziec NIE! kodom! Ja tak zrobiłem i nie żałuje.).

kakarott:
ja grałem w gothica ok 2 tyg ale robięłm duże przerwy jesli by zliczyc godziny mojego grania to coś ok 8 godzin woleał sie delektowac fabyłom i moge sie pochwalićże miaęł mwygo nane wszystkie zadania które były dostępny na drodze którą dożyłem mianowicie   cieńmag ognia mag dwojga zywiołów < wody chociaż złożyłem przysięge ognia> i na końcu nekromanta

z poważaniem kakarott

HuBerTo:
hmm gothica 1 to przeszlem gdzies tak w 2 tyg ale to byla bardzo dokladana gra z expieniem na wszytkim i zbieraniem wszystkiego ... i robiem wszystkich zadan jakie so mozliwe

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej