Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Komiks
Aeskel:
Fajne malowanie, teksty przeciętne, ale w niektórych momentach można się zaśmiać. W sumie to z krzesła spadłem jak zobaczyłem xardasa xD. Jak gęba lol. Jakbym miał oceniać to ocenie na 7/10. Miło się czytało.
Devristus Morii:
Tak jak mój poprzednik uważam , że dobrze został narysowany komiks. NAjlepszy był Xardas i jego album demonów. Autor Dał z siebie wszytko rusując komiks. Tak więc moja ocena to takie 8/10
Garret:
Mi komiks przypadł do gustu. Widać że autor włożył w niego wiele wysiłku. Rysunki są starannie wykonane.
Jeśli ktos rozumie zamieszczone w nim żarty , będzie mógł się trochę pośmiać. Ma jeden minus, a mianowicie - króciutki! No cóż , miejmy nadzieję, że będzie druga część.
Z poważaniem
Gerret
Sir_William:
Komiks jest świetny! Naprawdę mało kto potrafił by z takim "jajem" ująć historię przedstawioną w Gothic 2.
--- Cytuj ---Mi również owy komiks przypadł do gustu i widać, że został on rzetelnie i porządnie zrobiony a sam autor wiele się napracował. Praca utrzymana jest w humorystycznym klimacie i to właśnie dzięki tego komiks lepiej się czyta. Bardzo wiele wkładu zostało włożone w rysunki i trzeba pogratulować kunsztu i zaazgażowania twórcy
--- Koniec cytatu ---
Jak przytoczył nam te słowa Arthas, nie pozostaje nic innego jak zgodzić się z jego opinią i mieć nadzieję, że ktoś podejmnie się dalszej walki o to aby Bohater potyczkę przeżył (niewiem jak miałby to zrobić ale czekamy na innowacyjne myślenie naszych User'ów) i ukończyć grę !
Pozdrawiam,
Sir William
Ciern:
Fajne obrazki no i ogulnie przedstawienie wszystkich postaci w innym, śmiesznym świetle. Fajna mina Beziego podczas ściągania do wierzy Xardasa...um...znaczy się Ksardasa :)Ale tak serio to myślę że jego twórca miał dobry pomysł,i dużą cierpliwość.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej