Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Komiks

(1/3) > >>

DeadFish:
Jakiś fan Gothic'a zrobił komiks na podstawie Gothica II (ma być śmieszny). Ogólnie jest średni, ale przy niktórych momentach można się trochę pośmiać...

Boba Fett:
Nie, no, super żeś to objaśnił. ÂŻadnego linku, wyjaśnienia itd., itp. Jeżeli zakłądasz temat, powinieneś się wysilić na jego treścią wstępną i coś objaśnić/podać link, a nie takie coś.

Link do komiksu: http://www.cdaction.pl/?strona=wyswietl&id=774

Co do mojej oceny komiksu...
Komiks nawet fajnie narysowany. Twórca włożył w niego wiele sił i sądzę, że wyszedł mu on bardzo dobre. Dla kumatych wiele żartów (i sytuacji) będzie zrozumianych/znanych.
Co do tekstu w komiksie, obrazki bardzo dobrze oddają stan rzeczy bohatera (  ).
Naprawdę warto go przeczytać i trochę się pośmiać.
Szkoda tylko, ze jest taki krótki.

Kapi Pogromca:
Tak jak Boba Fett sądzę, że komiks jest fajnie narysowany i, że to nielada wyzwanie zrobic coś takiego. Szkoda, że napisał to tylko do 2 rozdziału bo dalej byłby jeszcze śmieszniejszy. Gratulacje dlda tego gościa co to zrobił.

MenThor:
A mi się komiks bardzo podobał, szkoda tylko, że taki krótki. Był śmieszny a najbardziej we łbie mi utkwiły "krwiożłopcy" (czy coś takiego) W przeciwieństwie do reszty rysowanie mnie nie zachwyciło. Jak dla mnie średnie, bo widzialem fajniejsze, ale żarty autora świetne.

Casano:
Komiks fajny. Grafika jego równiez. Uważam, że to kolejny miły dodatek do tejże wspaniałej gry. Naparwde można się wciągnąc. Polecam go każdemu prawdziwemu fanowi gier Gothic.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej