Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes

Thorus...i Lee

<< < (2/4) > >>

MooN:
W sumie, to obaj macie rację. Ale Lee niebył znowutakim "paczkowym" kumplem. A Milten za to był. Thorus z kolei jak to powiedział kolego Kozłow był "tylko człowiekiem, który stoi wyżej od nas i przydziela zadania".
W G3 , rola Lee niejest taka zła. Przezwszystki części był najemnikiem, wojowniiem oraz miał chęć zemścić się na królu. Oprócz paczki i kilku kompanów np. Lee i Angar, reszta jest postaciami epizodyznymi.
Pozdro  

Xoulus:
Ja jakoś nie zawiodłem się na tych dwóch postaciach. Jak już rzekł Kozłow są oni postaciami epizodycznymi. Od Lee nie wymagałem nic więcej. Miał zabić króla. Dał nam zadanie związane z dostaniem się do niego. Wykonaliśmy je. Zabiliśmy króla i po sprawie. Czego więcej chcieć od generała pragnącego zemsty. Co do Thorus' a. Zdziwiłem się w ogóle, że spotkam go w Gothic 3. I tutaj również nie zawiodłem się ani trochę, daje nam kilka zadań i koniec jego roli. Gorzej jest z najbliższymi towarzyszami Bezimiennego, którzy odgrywają naprawdę małą rolę.

Elrond Ñoldor:
Według mnie role grane przez Thorusa i Lee są bardzo uszczuplone BA nawet bardzo. Praktycznie nic nie robią, z Lee możemy zabić króla, a Thorus zleca nam chyba dwa zadania.To za mało, Pirania nic się nie postarała, zresztą zrobiła podobnie z jeszcze ważniejszymi postaciami (Diego, Lester). Pirania nie zrobiła więcej dla główniejszych bohaterów bo nie miała czasu. Powinni datę premiery przełożyć na wiosnę, być może wtedy Lee i Thorus, a może i inni mieliby większe znaczenie w grze.

bedzio:
Też uważam że Lee i Thorus mają za małą rolę w grze.
Lecz najbardziej zawiodłem się przy pierwszym spotkaniu z Xardasem,pod koniec 2 przecież można nawet powiedzieć że nam groził,przeszedł na ciemną stronę(niby),a my tu do niego przychodzimy gadu-gadu jak na herbatce u babci.Dostajemy nowe zadanie i ruszamy,przecież przy tym spotkaniu od razu na początku powinniśmy mieć ochotę choć trochę poobijać go mieczem ,a ta rozmowa powinna być bardziej dramatyczna a my nie tacy ulegli jak w poprzednich częściach on wykorzystał nas przecież aby zyskać dla siebie moc.I chciał to zrobić już w jedynce tylko mu nie wyszło.

Rakbar Nasard:
I kolejna osoba uważa że Lee i Thorus mają za małą role w gothic 3. Zgadzam sie powinny przełożyć date premiery. Lee powinien dać nam o wiele więcej misji a Thorus nie powinien być taki chamski ( Ja chyba wiem dlaczego on jest taki chamski ponieważ twórcy gry jakby pomineli Noc Kruka bo on wspomina nas źle a po dodatku powinien być dla nas dobry czy mam racje?? ). Zawiodłem sie również na głównych bohaterach.
Gothic 3 jest niedopracowany powinny sobie dać więcej czasu na jego zrobienie.

Pozdrawiam wszystkich

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej