Strefa pomocy > Gothic

Runy

<< < (8/13) > >>

Neroalex:
oprócz wszysktich teleportacji najbardziej lubie fale smierci uriziela a szczegolnie juz przy sniacy wybijam samego kaloma kula ognia na odleglosc a reszta tych psycholi fala a jak jzu uzywam ajkiegos ogolnie w grze to wlasnie kuli ognia , ognistej burzy i gromu

ÂŁowca dusz:
Oczywiście ognista burza.

kamil^:
Ja najczesciej uzywam wszelkiego rodzaju run ofensywnych (kula ognia, sopel lodu itp). Ale na szczegolna uwage musi zasluzyc lodowa fala - to jest niezastapiony czar. Wiele razy uratowal mi skore. dzieki temu zamrozeniu mozemy spokojnie zregenerowac sily, uciec przed przeciwnikiem, zastanowic się nad dalszym planem dzialania i uzyc czarow na ktore rzucenie potrzeba trochę czasu. Oczywiscie nie mogę nie wspomniec o fali smierci uriziela i deszczu ognia ktore czynia nas wrecz nietykalnych.

A tak poza tym to uwielbiam bawic się pirokineza. Bardzo ciekawy czar. No i oczywiscie ukochane teleporty... nienawidze tego ciaglego chodzenia z miejsca na miejsce a dzieki nim gra staje się przyjemniejsza.

Nakiel:
Ja, jako wojownik, nie używałem zbyt dużo run, w sumie to używałem tylko jednego typu: runy teleportacyjne. Nie jestem fanem magii, używam jej tylko w ostateczności. Jeszcze nigdy nie byłem magiem w Gothicu, chyba czas zacząć...

ROAREKODWIERTAREK:
najczesciej uzywam run teleportaycjnych
A najlepsze wg. mnie są runy : deszcz ognia i fala smierci Uriziela

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej