Strefa pomocy > Gothic
Runy
Diego Ostatni Asasyn:
Ja jak wiekszość moich poprzedników najczęściej używam run teleportacji, ponieważ dzieki nim można w bardzo prosty i szybki sposób dostać się nawet na drugi koniec mapy, lecz grając magiem (a co sie rzadko zdarza) moją ulubioną runa jest ognista burza i tchnienie śmierci
mahones:
Run, używam bardzo żadką w każdej części, dlatego że jestem najrzadziej postacią która by używała magii, czyli magiem. Najczęściej, jestem najemnikiem, lub też strażnikiem świątynnym. Ale, jak już gram magiem to używam runki "kula ognia", dlatego że jest nam bardzo znana i najczęsciej używana ze wszystkich run jakie są w serii.
Meterosexual:
Ja często używałem ognistego deszczu albo pioruna ale poza tym to tak samo jak inni runy teleportacji, po prostu czasami nie chce sie biegać
pomeks:
Ja tam najczęściej używam tylko czarnej magii. Moimi ulobionymi czarami są uderzenie burzy,Fala Uriziela,ognista burza i wszystkie przemiany....;)No i oczywiście teleportacja:D
Fajnie jest posługiwać się magią i w ogóle,ale czasem najprościej jest Komuś zdrowo przywalić......
Walar:
Lubię używać pirokineze pod warunkiem że mam tylko jednego przeciwnika a poza tym fajna jest runa z uriziela (masowe zniszczenie z GII) no i deszcz ognia. Oczywiście bardzo przydatne są też runy teleportacji .
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej