Autor Wątek: Runy  (Przeczytany 31188 razy)

Description:

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline McAro

• Kret
  • *
  • Reputacja: 0
Runy
« dnia: 22 Maj 2007, 20:17:50 »
Która z run jest przez ciebie najczęściej używana i którą uważasz za najlepszą?
« Ostatnia zmiana: 22 Maj 2007, 20:48:25 wysłana przez McAro »

Offline Bela

• Magnat
  • Reputacja: 14
  • where my bitches?
Runy
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Maj 2007, 20:47:07 »
Jedynych run jakich używam grając w Gothica to są runy teleportacji  No chyba, że gram magiem to burzę ognistą (dużą) i kulę ognia (też dużą) jakoś magia w gothicu mnie nie pociąga, wolę oręż jednoręczny. Tych dwóch run używam tylko jak muszę wyeliminować część przeciwników z dużej grupy, a lubię je najbardziej dlatego, że lubię patrzeć jak się palą ( i tu cytat z Twierdzy - "zaraz będą sztywni"      )

Forum Tawerny Gothic

Runy
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Maj 2007, 20:47:07 »

Offline Czesiu

• Kret
  • *
  • Reputacja: 4
Runy
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Maj 2007, 07:38:10 »
Ja również jak większość moich poprzedników, wybieram runy teleportacyjne. A dlaczego ? A nuż dlatego, że nie lubię w późniejszym okresie gry chocic cały czas tymi samymi ścieżkami. Z biegiem czasu staje się to nudne. Innym plusem dla tego typu run jest to, że szybko dostajemy się tam, gdzie aktualnie chcemy się dostać. Zazwyczaj magiem nie gram, dlatego nie wybrałem żadnej runy, którą możemy pozbawić przeciwnika życia...  

Offline Mikesz

• Kret
  • *
  • Reputacja: 2
Runy
« Odpowiedź #3 dnia: 23 Maj 2007, 09:45:57 »
Również uzywam tylko i wyłącznie teleportacyjnych. Magiem może byłem raz czy dwa razy, a dlatego że granią postacią-magiem jest dla mnie bardzo nudne.

Offline Dark

• Myśliwy
  • Reputacja: -2
  • 3d Moddeler
Runy
« Odpowiedź #4 dnia: 23 Maj 2007, 18:23:58 »
Ja najczęściej używam tak jak wszyscy moi poprzednicy run teleportacyjnych, są poprostu świetne w szybkim przemieszczaniu się   A jeśli chodzi o walkę to oczywiście fala śmierci uriziela, powala każdego, słychać tylko ziuu, i tony trupów, ehh przypomina mi się stara, dobra sieczka w starym obozie  

Offline Lees

• Myśliwy
  • Reputacja: 60
  • "Boga nie ma w domu, wyjechał na wakacje do Vegas"
Runy
« Odpowiedź #5 dnia: 23 Maj 2007, 19:37:42 »
Najczęściej używam run teleportacyjnych-przeniosą cię w dane miejsce nie tracąc czasu.używałem ich najczęściej ponieważ wolałem grac wojownikiem niż magiem. A jak już grałem to urzekła mnie po prostu fala śmierci Uriziela,deszcz ognia,śmierć ożywieńcom.

Offline Rakbar Nasard

• Weteran
  • Reputacja: 4124
  • I will find you anywhere you go.
    • Karta postaci

Runy
« Odpowiedź #6 dnia: 14 Czerwiec 2007, 12:06:39 »
Ja używam: Piorun kulisty, Grom i Sen bo te rune sa najbardziej potrzebne i najmnie mi czerpiś many no i oczywiście runy TELEPORTACYJNE  . Lubie magie Magów Wody i magie Guru a Magów Ognia nie zabardzo

Offline Ankh-Morpork

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: -2
Runy
« Odpowiedź #7 dnia: 09 Lipiec 2007, 17:35:57 »
ja używam : piorun kulisty, kula ognia, burza ognista, ognisty deszcz, tchnienie śmierci i śmiertelna fala. to są moje ulubione, także używam tylko ich, a także run teleportacyjnych. gdyby starczyło mi run, używałbym wszystkich czarów :D

Offline LinkLess

• Kopacz
  • **
  • Reputacja: 10
Runy
« Odpowiedź #8 dnia: 16 Lipiec 2007, 12:20:48 »
Używam wszystkich run związanych z ogniem, jednak jest jedna, której poświęcam wiele uwagi. Mianowicie pirokineza . Uwielbiam patrzeć jak postać jest palona od wewnątrz    . Poza tym to jeszcze kontrola (przejmujemy panowanie nad wybraną postacią) kupić ją można w bractwie.

Offline Altevan'ix

• Myśliwy
  • Bez adminów, bez modów, tylko używkownik...
Runy
« Odpowiedź #9 dnia: 21 Lipiec 2007, 18:23:34 »
Ja wybrałem runy teleportacyjne, grom, pirokineza, kontrola i fala śmierci Uriziela. Runy teleportacyjne wiecie dlaczego. Grom fajnie wygląda. Pirokineza to fajne zaklęcie można stać i oglądać jak ludzik ginie. Kontrolą wchodziłem pod koniec gry w magów wody i zrzucałem z przepaści. Fala śmierci Uriziela to efektywne, skuteczne, jednym słowem najlepsze zaklęcie w Gothic 1.

Offline Sir Kry

• Kret
  • *
Runy
« Odpowiedź #10 dnia: 22 Lipiec 2007, 19:58:38 »
Ja zawsze używam run teleportacyjnych , chyba "Odesłanie Martwiaków"   czy jakoś tak i światło.
Runy to podstawa życia bez nich się nie rusze bo nie chcę mi się tracić czasu na dojście bo innego środka lokomocji nie ma(chyba żeby pominąć  zwój "Przemiana w Krwiopijce") , Odesłanie Martwiaków używam często , dość często bo nie chcę mi się walczyć z zombiakami i szkieletami . A światło używam żeby było milej  

Offline Mater of the Death

• Kret
  • *
Runy
« Odpowiedź #11 dnia: 26 Lipiec 2007, 22:44:52 »
Najczeście używaną prze ze mnie runą jest ognista burza oraz uderzenie wiatru, te dwa czary robią niezłą sieczkę. Ale lubie też się pobawić czarami śniącego, takimi jak pirokineza

Offline Lucas Paladin

• Starszy redaktor
  • Reputacja: 2876
  • Believer & Traveler
    • Karta postaci

Runy
« Odpowiedź #12 dnia: 08 Sierpień 2007, 10:06:43 »
Szczerze mówiąc rzadko tak naprawdę posługiwałem się magią w Gothic'u. Zdarzyło się jednak użyć, to najczęściej korzystałem z czarów Bryła Lodu oraz Kula Ognia, myślę, że dwa najbardziej przydatne zaklęcia. Dodatkowo jeszcze Fala ÂŚmierci Uriziela, ale tego używałem bardzo rzadko lub nawet wcale, mimo, że to bardzo potężne zaklęcie.

Offline Mike Inez

• Kret
  • *
Runy
« Odpowiedź #13 dnia: 10 Sierpień 2007, 20:07:59 »
Gothic i magia. Uwielbiałem grać magiem. Czary ofensywne takie jak kula ognia, czy piorun są po prostu świetne. Zawsze czerpałem pewną radość, rzucając powoli któreś z tych zaklęć i widząc jak wojownik z mieczem stara się ogarnąć i mnie zaatakować. Od pewnego momentu nie mieli szans, a ja naprawdę mam czarny humor, zabawa była przednia. Również runy teleportacyjne były bardzo przydatne z wiadomych powodów.

Offline Pazoxi

• Kret
  • *
Runy
« Odpowiedź #14 dnia: 10 Sierpień 2007, 20:17:07 »
Jeśli gram magiem to praktycznie używam prawie wszystkich run ale moje ulubione i te które najczęściej używam to runy Teleportacyjne , Kula ognia , Piorun kulisty , ognisty deszcz , światło , bryła lodu , tchnienie śmierci i śmierc ożywieńca (nie pamiętam czy jest do tego runa czy zwój   )

Offline Tiw

• Myśliwy
  • We Can't Stop Here, This Is Bat Country!
Runy
« Odpowiedź #15 dnia: 10 Sierpień 2007, 21:02:11 »
Ja jak wielu moich poprzedników najczęściej używam ryn teleportacyjnych, w następnej kolejności jest kula ognia. Jednak zamiast magii wole używać mieczy.

Looq

• Gość
Runy
« Odpowiedź #16 dnia: 10 Sierpień 2007, 21:34:24 »
Najczęściej używam kuli ognia i zaklęć uzdrawiania, najbardziej lubię jednak pierścień śmierci, powala mocą i powala wszystko. Ale jednak walka bronią dwuręcznom jest najlepsza, dla prawdziwych mężczyzn.

Offline Dziecko Bezia

• Kret
  • *
Runy
« Odpowiedź #17 dnia: 10 Sierpień 2007, 22:04:10 »
Jak prawie wszyscy uczestnicy tego forum najcześciej używam run teleportacji, i praktycznie tylko tych run, raz zdarzyło mi się grać magiem i nie przyniosło mi to żadnej satysfakcji, dlatego ilość używanej przeze mnie magii  w każdej części gothic'a jest zredukowana do minimum. Nie ma to jak pociąć wroga na kawałki  

Offline Adamus

• Kret
  • *
Runy
« Odpowiedź #18 dnia: 16 Sierpień 2007, 12:56:51 »
ja naj czesciej jak jestem magiem to najpierw uzywam kuli ognia potem ognistej burzy a na koncu deszcz ognia wedlug mnie sa to jede z najlepszych run w gothicu 1

Offline Enzo

• Magnat
  • Reputacja: 4
Runy
« Odpowiedź #19 dnia: 16 Sierpień 2007, 14:08:21 »
Ja osobiści użuwam jedynie run teleportacji, ponieważ jak mi sie nie chce isć np. ze starej kopalni do SO to używam teleportacji. Bardzo sie przydają.

Forum Tawerny Gothic

Runy
« Odpowiedź #19 dnia: 16 Sierpień 2007, 14:08:21 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18