Strefa dyskusji > Dyskusja o grach studia Piranha Bytes
Zbroje
El Diablo II:
Moja ulubiona zbroja to pancerze najemników w wygłądzie są super (oprócz lekkiej)
Fajny jest lekki pancerz łowcy smoków bo mi hełm w średniej i ciężkiej nie pasował.
sebix92:
Moje ulubione zbroje to ciężki pancerz najemnika bo świetnie wygląda oraz ciężki pancerz łowcy smoków za szpony.
McSloniu:
--- Cytat: sebix92 w 30 Marzec 2009, 14:30:33 ---Moje ulubione zbroje to ciężki pancerz najemnika bo świetnie wygląda oraz ciężki pancerz łowcy smoków za szpony.
--- Koniec cytatu ---
Szpony w Ciężkim pancerzu ÂŁowcy Smoków wyglądają bardzo fajnie. Natomiast mi bardzo podoba się zbroja Paladyna. Jest taka dostojna i piękna.
Dawid2795:
Mi najbardziej podoba się Ciężka Zbroja ÂŁowcy Orków. Ogólnie fajnie wygląda, ma swoją cenę i daje bardzo duża ochronę, zdecydowanie lepiej wygląda niż pancerze paladynów.
Guy:
--- Cytat: Dawid2795 w 21 Czerwiec 2009, 22:18:36 ---Mi najbardziej podoba się Ciężka Zbroja ÂŁowcy Orków. Ogólnie fajnie wygląda, ma swoją cenę i daje bardzo duża ochronę, zdecydowanie lepiej wygląda niż pancerze paladynów.
--- Koniec cytatu ---
Eee... w GII nie ma łowców orków. Chodziło ci o łowców smoków z dwójki czy o łowców orków z trójki?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej