oficjalny Polski serwis gier z serii Gothic
Nad Valfden zapanowała Veris, roku 2 IV Ery. Rośliny i zwierzęta budzą się do życia po hemisowych mrozach. Jest ciepło i słonecznie.
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Revert podjechał bliżej.Młoda dziewczyna, cała osmolona spojrzała na niego. Widok jej przeszklonych oczu wywarł w Ravoli dziwne uczucie. - Nie martw się dziewczyno - rzekł.
I przemówił Pan "Oto nastał koniec Ksiąg Przenajświętszych Weteranów. I nadeszła era Ewangelii Apostołów Isentora z Nazaretu. Pierwszym który Ewangelie swym imieniem uświęci będzie prorok Dragosani Wspaniały. Raduj się ludu Forum Weteranum, albowiem nadchodzi Złoty Wiek!" I lud radował się. Zasiedli Weterani do stołów i spożywali posiłek. A składał się on z kurcząt pieczonych i kotów smażonych. Z borsuków wędzonych i nietoperzy gotowanych. Z owoców z Drzewa Dobra i Zła, oraz z warzyw z ogrodów rajskich. Z ciał z cmentarza Canisa, oraz z krwi niewinnych niemowląt. I wtem na niebiosach ukazał się Kroolik z siedmioma uszami i siedmioma rogami. Zmiótł swą krooliczą łapką trzecia część gwiazd z nieba nocnego, a one spadłszy na ziemię butelkami bimbru się stały. W Weterani pili ów bimber i inspiracje do spamu zeń czerpali. I przemówił ponownie Pan Ludu Weteranum! Spamcie w radości i szczęściu aż po świata kres! Potępiajcie niewiernych i chwalce Tawernę swoją. Oto bowiem powstaje Pierwsza Ewangelia!
spoko , trzeba z nim porozmawiać (Nagurem) zanim bedziesz mieć gildię , musi pisac przy danych Twojej postaci w grze gildia: brak dopiero wtedy bedziesz mógł z nim porozmawiać , Pozdrawiam ! Adanos cieszył się ze wszystkiego co Innos stworzył
urbanistka wyselekcjonowała się i z waloryzowała. (mam nadzieję że wyszło)pomorze,pozawymiarowymi,ludzie
Post z marca 2009, wczoraj 27 grudnia 2011. Gratuluję! Otrzymujesz złotą łopatę za odkop roku!
Młodzieniec wertował w swojej głowie poszukując potrzebnych mu nazw. Nazwy człowieka w pewnym języku, oraz tłumaczenia na język wampirów. - Hesoimoi.... Setpiel...noset. Hesoimoi Setpielnoset?
//: HA! KURWA!Jest. A już myślałem, że to wam się tak uda łatwo.
"Bractwo ÂŚwitu" jest znakiem towarowym "Marant" sp. z o. o., toteż na mocy uchwały z dnia 28.01.2012, w porozumieniu z ACTA, temat zostanie zamknięty, a autora czekają konsekwencje prawne.Z poważaniem, Donald Tusk.
Isentor uaktywnił portal.
//Nie no, ludzie, to jest przegięcie. Stoimy w miejscu od paru pieprzonych dni, zero akcji, nic, kompletnie. Od samego początku wyprawy nic się nie wydarzyło. Ja rozumiem, że Gucia nie ma, no ale skoro wczoraj był, to mógłby pchnąć tę akcję do przodu...Sado podrapał się po dupie.
Ha ha, z cyklu "Tawernowy Kodeks Drogowy"TG i Sygnalizacja świetlna
Nie chodzi o zrozumienie. Doceniam to, co robicie, ale to dla mnie dość... dziwne, że już prawie 2 miesiące (za 2 upłynie 2 miesięcznica) nikt tego nie zrobił, a nie oszukujmy się- wyprawa do najdłuższych nie należy. Maskujesz swoje słabości? Jeśli nie możesz dać sobie z tym rady, wyznacz pomocnika, albo dwóch. Oczywiście prócz Zeyfara. On akurat ma na głowie jeszcze organizację, więc potrafię go zrozumieć. Ty na marancie jak narazie niewiele robisz. Nawet wypraw już za bardzo nie oceniasz. Mógłbyś się za to zabrać.
A ja oficjalnie dostałem się na Uniwersytet Jagielloński
Na co?
Infa
Uniform czeka.
Przychodzę po Oko Innosa, chyba że Pedro buchnął ;/
(...) Jego szpon pulsował energią niczym kutas krwią. (...)
Mroczny Pakt: Czego od Ciebie oczekujemy?1. IQ przynajmniej 100, lub więcej.
Wystarczy większe niż temperatura pokojowa
Dopiero przeczytałem, że Nightwish rozstał się ze swoją wokalistką w tamtym roku. Skłoniło mnie to do przyjrzenia się co popularniejszym zespołom z podobnym zarysem. Nasuwa się jeden, prosty wniosek... Skandynawki są niewypowiedzianie aseksualne oraz kurewsko niekobiece, żeby nie powiedzieć brzydkie i... męskie. o.O Patrzę i nie widzę kogoś kogo chciałbym zobaczyć nago, tylko kogoś komu wręczyłbym topór, rogaty hełm i popchnął w bój. Zgroza, dzisiaj nie zasnę.
Witam co to jest głowa na karku ?Nazwa: Kłopoty na PółnocyWymagania: "Głowa na karku"MG: KratosIlość wykonujących: 1Nagroda: 100 grzywien