Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (2/55) > >>

Dragosani:
Ten post jest zamieszczony w dziale Gothic ( nie G2)

--- Cytuj ---Noge zdobyć OKA INOSA co mam robić co ????? ???????????  
--- Koniec cytatu ---

MenThor:
Ten post chyba moze być dzisiejszym postem dnia, proszę zwrócić uwagę na ortografię:

--- Cytuj ---kciałbym pomodlić sie do inosa i złożyć ofiere 10 sztuk złota. złoto dostałem od nieznajomego
--- Koniec cytatu ---

Vaturas:
Ten guzik-men to de ... ten teges jest nie mądry !!! Ten jego post wymiata !!! Full wypas !!! To jest Jedyne forum na które wchodzę !!! I to często i nie mam zamiaru z niego rezygnować !!! Tu podziękowania dla Admina że założył takie ciekawe forum i dla userów że uaktualniają je !!!      

Thoro:

--- Cytat: Vaturas ---Ten guzik-men to de ... ten teges jest nie mądry !!! Ten jego post wymiata !!! Full wypas !!! To jest Jedyne forum na które wchodzę !!! I to często i nie mam zamiaru z niego rezygnować !!! Tu podziękowania dla Admina że założył takie ciekawe forum i dla userów że uaktualniają je !!!      

--- Koniec cytatu ---

Mój faworyt. Boska ilość wykrzykników...

Boba Fett:
Nie sadziłem, że kiedykolwiek tu odpiszę, ale, jak widać, życie lubi mnie męczyć. Szczególnie takimi perełkami jak ta:

--- Cytuj ---Tak jak wy to określacie że nietrzeba z nimi walczyć , to ja wam powiem że można .
Niewiecie jak możliwe jest zabicie Gomeza !!!?? ( Proste )
Gdy Xardasowi pokażemy Urizjel , ten się zajmie formułą naładowawczą a my dostaniemy zlecenie odwiedzenia jego starej wieży w której są truposze i w jednym z nich jest telepord do SO gdzie na nas czeka już ten LALUÂŚ ze strażnikami . spalamy ich i idziemy do GOMEZA który nareszcie jest śmiertelny ,
zabieramy klucze i idzemy do więzienia które jest w piwnicy tego budynku dla strażników uwolnić kowala Stowna ( czy jakoś tak on miał) pogadamy z nim i możemy się z SO pożegnać i iść do Xardasa.
--- Koniec cytatu ---
Plus:

--- Cytuj ---A i jeszcze jeden Fenomen ( bynajmiej dla niektórych ) w czwartym roździale G1 mowa jest o wodzie w zawalonej Starej kopalni !!!! Gdy tam poszłem niezmieniło się nic prucz tego że mnie atakowali.
--- Koniec cytatu ---

W pierwszej chwili chciałem odpisać panu Lordowi Londiusowi, że ameryki to nie odkrył takimi ciekawostkami (prawie z krzesła spadłem czytając jego ,,nowości"), ale jako, że nie mam zbytnio czasu tego zrobić, pokusiłem się na odpisanie tylko tutaj.

Pozdrawiam i życzę mniej takich ,,inteligentych" postów.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej