Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Varikhem:
Oto mój faworyt:
--- Cytuj ---Wszem i wobec oświadczam że w moim domu odbywa się Casting który ma na celu znalezienie mi żony. Chętne damy stanu wolnego zapraszam do mojego domu znajdującego się w dzielnicy portowej. Casting zakończę kiedy będę zadowolony z wyboru mojego.
UWAGA!!! ÂŁAPĂWKI DOZWOLONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z poważaniem .:AngaR:.
--- Koniec cytatu ---
Boska ilość wykrzykników , a także i komentarz niczego sobiexD ,,ÂŁAPĂWKI DOZWOLONE" . Założę się że jutro zleci się cała masa gorących babek!
Pozdrawiam
Rajca:
Gothic II_Dyskusja_Schematy
Post #7
--- Cytuj ---Ale zobaczcie... czy ta gra nie powstała na filmie "Władca Pierśćieni"? Jest tak samo. Wojna z orkami, Ludzie wydobywają rudę by wygrać wojnę. Czy nie mam racji??? Nawet jeżeli nie to coś w tym jest
--- Koniec cytatu ---
Czytając to doznawałem z wolna wrażenia zagubienia, wręcz niewiedzy na temat otaczającego mnie świata. Użytkownik lubi wielokropki i "wielopytajniki". No oczywiście nie wiem jak gra może powstać na filmie, spała chyba na nim i sobie wstała. Dalej nie rozumiem odniesień do Władcy. Ale, user wie, że może nie mieć racji co jednak nie przeszkadza mu sądzić, iż "coś w tym jest".
//
"No i orkowie, to musi być Tolkienowskie."
Dark:
Więc ja zapodam posty, lecz nie z tego forum, ale również śmieszne.
oto jeden z themodders na temat pewnej humorystycznej zbroii jednego z modderów na ciele Thorusa:
--- Cytat: Demo ---FAJNE TE ZBROJE Z WIKLINY
BARDZO MI SIE PODOBAJÂĄ
I TO Z HEYA SPOKO POMYSÂŁ
THORUS PIESOÂŁAK Z MORDÂĄ
PSA TEÂŻ DOBRY ALE ZAKRYÂŁEÂŚ
JEGO MORDE ZDRAJCY
POTYM JAK W G3 ZDRADZIÂŁ
RASE LUDZKÂĄ [img]http://themodders.org/forum/style_emoticons/default/mad.gif\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /] [img]http://themodders.org/forum/style_emoticons/default/mad.gif\" border=\"0\" alt=\"IPB Image\" /]
--- Koniec cytatu ---
Rozmowa dwóch userów na sb gothic world :
--- Cytuj ---Gość: Jest tu kto ??
Gość2: Twoja stara
Devii: xD
--- Koniec cytatu ---
Respev:
Post Thora w temacie "szósty piedestał !?":
--- Cytuj --- Tematy tego pokroju zaczynają mnie już co raz bardziej irytować. Do każdej instancji próbujecie dorabiać jakieś bezsensowne ideologie, przeznaczenie, pochodzenie itd. Niedługo dojdziemy do absurdów typu: czemu chata krzykacza jest wysunięta najbardziej ze wszystkich w newcamp -,-.
--- Koniec cytatu ---
Thoro:
mister_jozzo
--- Cytuj ---HELP!!!!,MUSIAÂŁEM SIĂ PRZEÂŁÂĄCZYĂ NA KOMP "AWARYJNY" OTO ON:AMD athlon 300+,512 ram,GF5500fx,gdy włączam G3 to włącza mi się "nie wysyłaj,HELP,CO ROBIĂ???????????
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej