Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (53/55) > >>

Xvier aep Deler:

--- Cytat: Blaze w 25 Wrzesień 2013, 20:02:59 ---
--- Cytat: KacperGraczPL w 25 Wrzesień 2013, 19:57:23 ---Prawie jak w GTA
--- Koniec cytatu ---
Nie, tutaj nie będziesz jechał dyliżansem aż do czasu gdy zacznie się dymić, nie przemalujesz konia i przestaną cię ścigać i zabijając kogoś obok sprzedawcy jabłek w karmelu możesz liczyć na to, że nie będzie stał obojętnie.

--- Koniec cytatu ---

Xvier aep Deler:

--- Cytat: Mr. Kacper w 04 Październik 2013, 15:23:40 ---
--- Cytat: Król Julian w 04 Październik 2013, 15:18:39 ---
--- Cytat: Mr. Kacper w 04 Październik 2013, 15:12:00 ---
--- Cytat: Król Julian w 04 Październik 2013, 14:58:31 ---A z Arabami się podobno fajnie handluje.

--- Koniec cytatu ---
Jeżeli ma się dużo kasy....

--- Koniec cytatu ---
A co kupowałeś coś kiedyś na arabskim targu? Jeśli tak to opisz wrażenia, bo jestem ciekawy.

--- Koniec cytatu ---
Nie. Bo takich w Polsce nie ma.

--- Koniec cytatu ---
Kacper zagiął system <3

KacperGraczPL:

--- Cytat: Xvier w 07 Październik 2013, 22:01:17 ---GRISIA GRISIA ! o/
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Pokaż cyca!

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Grison w 08 Październik 2013, 20:07:56 ---Nie do rymu... Nie do taktu... Wsadź penisa... Do kontaktu. Badum, tsss!

--- Koniec cytatu ---
Naprawdę zajebiste! <lol> <lol> <lol> <lol>

dafort:

--- Cytat: XBadManX w 26 Luty 2014, 09:30:10 ---Jeśli chodzi o tych paladynów pilnujących przełęczy to ja się im dziwię. Po pierwsze kiedy idę do górniczej doliny zawsze zamykam za sobą drzwi, po drugie mieli miecze przeciw magi normalny wojak dawno by go rozwalił, i po trzecie było ich dwóch jak mogli to zwalić <huh>. Ale dziwne jest też to że strażnik głównej bramy (Jeśli jesteśmy łowcą smoków) nie zauważa że zabraliśmy mu klucz i otworzyliśmy drzwi do przełącznika. I jeszcze taka ciekawostka w modzie Straż Miejska można znaleźć bezimiennego i on na koniec otworzy główną bramę i jest filmik z orkami i koniec. <rycerz>

--- Koniec cytatu ---
To blokada nie do przejscia

--- Cytat: Corri w 14 Marzec 2014, 19:03:04 ---Gdyby Sara nie była żoną Canthara to jakim PRAWEM Canthar przejął stanowisko po niej gdy ona poszła za kraty ?? Musieli być małżeństwem które się pokłóciło bądź też rozwiodło (innej opcji nie przewiduje)

--- Koniec cytatu ---
A moim zdaniem Lord Andre byl kochankiem Lorda Hagena, bo jakim prawem rzadzil straza miejska?

Isentor:

--- Cytat: DesertScream w 27 Kwiecień 2014, 16:42:52 ---Kiedyś NK, tera nie chce mi się, bo ludzie tera uzależniają się od tego FB, poza tym to strata czasu, na razie siedzę na Forum Tawerna Gothic :D.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: DesertScream w 27 Kwiecień 2014, 16:42:52 ---Kiedyś NK, tera nie chce mi się, bo ludzie tera uzależniają się od tego FB, poza tym to strata czasu, na razie siedzę na Forum Tawerna Gothic :D.

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej