Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Anv:
--- Cytat: Gunses w 14 Sierpień 2012, 17:33:38 ---(...) Jego szpon pulsował energią niczym kutas krwią. (...)
--- Koniec cytatu ---
Tyleż razy starałem się opisywać szpon emanujący energią, na tyleż różnych sposobów. Nigdy nie wpadłem na akurat ten, tak bardzo kreatywny. Dla mnie mistrzostwo. Padłem. You made my day.
Pominąłem reszte postu, bo to post walki, liczył się jeden fragment.
Isentor:
--- Cytat: Jiroslav w 03 Sierpień 2013, 13:04:11 ---Mroczny Pakt: Czego od Ciebie oczekujemy?
1. IQ przynajmniej 100, lub więcej. :P
--- Koniec cytatu ---
--- Cytat: Malavon w 03 Sierpień 2013, 13:21:20 ---Wystarczy większe niż temperatura pokojowa
--- Koniec cytatu ---
Boże jak śmiesznie. <lol>
Julian:
--- Cytat: Grison w 10 Sierpień 2013, 01:53:34 ---Dopiero przeczytałem, że Nightwish rozstał się ze swoją wokalistką w tamtym roku. Skłoniło mnie to do przyjrzenia się co popularniejszym zespołom z podobnym zarysem. Nasuwa się jeden, prosty wniosek... Skandynawki są niewypowiedzianie aseksualne oraz kurewsko niekobiece, żeby nie powiedzieć brzydkie i... męskie. o.O Patrzę i nie widzę kogoś kogo chciałbym zobaczyć nago, tylko kogoś komu wręczyłbym topór, rogaty hełm i popchnął w bój. Zgroza, dzisiaj nie zasnę.
--- Koniec cytatu ---
Devristus Morii:
--- Cytat: KacperGraczPL w 26 Sierpień 2013, 14:44:21 ---Witam co to jest głowa na karku ?
Nazwa: Kłopoty na Północy
Wymagania: "Głowa na karku"
MG: Kratos
Ilość wykonujących: 1
Nagroda: 100 grzywien
--- Koniec cytatu ---
Elrond Ñoldor:
Chyba ktoś nie spełnia wymagań. xD
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej