Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (48/55) > >>

Sirius:

--- Cytuj ---http://ionhar.jest.in/ <- wpisywać się! ^^
--- Koniec cytatu ---

To się nazywa masochizm...

Pabloo:
Podziwiam twój idiotyzm Sirius... od kiedy umieszczenie/napisanie czegoś w "podpisie profilu" jest postem?

Elrond Ñoldor:
<

--- Cytat: Sirius w 29 Listopad 2009, 20:33:45 ---To się nazywa masochizm...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Ionhar w 29 Listopad 2009, 20:47:42 ---Podziwiam twój idiotyzm Sirius... od kiedy umieszczenie/napisanie czegoś w "podpisie profilu" jest postem?

--- Koniec cytatu ---

>

Posty dnia.

Hagnar Wildschwein:
WTF?

--- Cytat: Canis w 07 Grudzień 2009, 21:34:15 ---- Oh mój miły... moje ty piescidełko... widac, ze bierzesz nauki od swojego pysia, mój ty misiaczku... moje ty pimpi pimpi...

Domenic aep Zirgin nauczony: Walka Toporem V (Specjalizacje); tracisz 1 złoty talent.

--- Koniec cytatu ---

Pabloo:

--- Cytat: Altair w 16 Październik 2010, 15:04:05 ---Dziadostwo, żydokomuna z Michnikiem na czele! Skurwysyństwo chamstwo. ÂŻydzi, masoni, pedały cykliści i cyganie. Murzyni z Hitlerem na czele (okazało się, że miał "czarne korzenie").

Ja myślałem, że jak kliknę w ten banner to na jakieś przedpremierowe zamówienia wejdę czy coś, ewentualnie na TG, a tu takie coś. Kurwa mać, a oglądalność to im podskoczyła jak na Polsacie kiedy Pudzian wchodził na ring albo Małysz na skocznie.

Admin ostrz siekierę kurwa i odpalaj tego starego T-55 co w garażu co ci dziadek Kirył podarował na pierwszą komunię.

--- Koniec cytatu ---

Hahahaha.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej