Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat

Post dnia

<< < (47/55) > >>

Sirius:

--- Cytuj ---Uważajcie, bo Pablo tylko czeka. Znajdzie was, spojrzy głęboko w oczy i swym męskim głosem zapyta...

Chcesz się k***a bić?! Co k***a?! Z*****ć ci k***a?! Chyba ty?!

No, ale o tylko moje przypuszczenia.
--- Koniec cytatu ---

To jest piękne :D

Serail:

--- Cytat: Nostress w 27 Sierpień 2009, 04:17:40 ---Serail, jaki ty kurwa jesteś spierdolony ... Tak kurwa, dostaniesz ode mnie gratis. Twoją mordę ukrytą gdzieś w layu. Zadaniem będzie ją odszukać...

--- Koniec cytatu ---
Padłeś? Powstań...
Tylko że za chuja nie mogę się podnieść spod biurka, jak to przeczytałem.

Mantos:

--- Cytat: Canis w 17 Wrzesień 2009, 16:19:15 ---Masz jakieś problemy wewnętrzne? Miesiączka ci się spóźnia? nie jesteś w stanie moczu oddawać? Mamusia cie nie kocha, a tatuś inaczej niż powinien? Bo inaczej nie rozumiem, jak może komuś takie coś odwalić. Poco takie coś tworzysz, masz z tym zaplanowane jakiś wątek? czemu żaden MG o nim nie wie? Chłopie, zacznij myśleć. Jeśli tworzysz sobie miecz, wymyślasz jakieś gówno o którym nikt i nic nie wie, to przynajmniej zrób statystyki. Zacznij czytywać zasady gry inaczej marnie ciebie widzę.

--- Koniec cytatu ---

Kolejne z serii "Canisowi się we łbie pierdoli od marantu"

Ainur:

--- Cytat: Słitasny gothic pokemony w 05 Październik 2009, 20:39:51 ---POdobno jest multiplayer do gotika 3 na 250 osob gram tam jes slitasny !!!!  W gotkiu 4 maja byc pokemony podobno nawet ma sie chodzic pikaczu !!! ale jazda !!!
buzaki lizaki !!!!!!

--- Koniec cytatu ---
Zgon. Nie no naprawdę, jeden z najlepszych postów ;p.

Mantos:

--- Cytat: Sirius w 10 Październik 2009, 20:40:54 ----Skupiając swoją uwagę na chwilę, młody wampir zmienił się w wampira

--- Koniec cytatu ---

Normalnie simsy ^^

--- Cytat: Ainur w 20 Październik 2009, 21:21:34 ---Ainur wyszedł zaraz za Gunsesem. Westchnął nabierając powietrza po czym zaczął czekać na resztę.
--- Koniec cytatu ---

Post pod postem, ale cóż...

--- Cytat: Proglan w 20 Październik 2009, 21:52:04 ---No rzesz ,ja pierdole...
No i ile z tej wyprawy dostane? góra pewnie 250 zł.

--- Koniec cytatu ---

Dojrzały nastolatek chce wypłatę ;/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
Idź do wersji pełnej