Forum dyskusyjne > Dyskusje na każdy temat
Post dnia
Ci@cho:
Oto post Thoro na themodders.org w odpowiedzi na pytanie czy w czas zapłaty będzie multiplayer
--- Cytuj ---Tryb multiplayer? Mało powiedziane! Udało nam się zrobić kooperację co z tym idzie będziesz mógł przechodzić grę nawet z 9 innymi osobami na raz. Ponadto zaimpletowaliśmy model wyścigów na cieniostworach, przy czym również będziesz mógł się zmierzyć z innymi graczami oraz konkurować na internetowej topliście najlepszych czasów.
Co więcej wykorzystaliśmy kontakty i już teraz mamy profesjonalne zaplecze w postaci kamerzystów, reżyserów, dźwiękowców, ludzi od obróbki, postprodukcji i montażu. Obecnie jesteśmy na etapie konsultacji z czołowymi bractwami rycerskimi w kraju. Otóż wszystkie cutscenki, intro oraz outro chcemy nakręcić na żywo właśnie z pomocą tych ludzi. Oczywiście wszystko w jakości hd i najnowocześniejszymi efektami specjalnymi. A, i żebyś sobie nie pomyślał - wszystko rzecz jasna w świecie gothic. Elementy otoczenia kreowane w 3d, ale zadbaliśmy również o oporządzenie, ekwipunek, oręż i rekwizyty - te zostały wykonane zgodnie z odpowiednikami w grze przez najlepszych kowali, płatnerzy i przedstawicieli rzemiosła pradawnego z całej europy.
Oczywiście nikt nie prowadzi działalności charytatywnej więc może zabrzmiało to wszystko dosyć naiwnie jednak uwierz że leży to w naszych możliwościach. Gdybyś był świadom kontaktów i znajomości rodziny Orca a przede wszystkim majątku to przez myśl nie przeszły by ci żadne wątpliwości. Nie wiem czy mogę na te tematy wiele mówić.
--- Koniec cytatu ---
xD
MooN:
--- Cytuj ---Kozlov: A kogo wobec tego – nie lubisz z grona TG? - pamiętaj, żeś przysięgał na "300 panoramicznych"!
Isentor: Czarodziejki z księżyca zwanej potocznie na ulicy Moonem.
--- Koniec cytatu ---
Rozbawiło mnie to. Nie wiedziałem, że jestem czerodziejką z księżyca :D.
Serail:
--- Cytat: Dark Shadows w 20 Kwiecień 2009, 17:21:35 ---1. Jak się doi krowy? Nie mogłem jak żyła, zabiłem chcąć wydoić i też się nie da.
--- Koniec cytatu ---
Hyhy, dobry, aczkolwiek kosztowny sposób. ;] Najpierw krowę zajebiemy, potem ją wydoimy. xD
Mantos:
--- Cytat: Cronoss w 21 Kwiecień 2009, 11:29:46 ---Wchodzi Cronoss i mówi:
-Mnie się to podoba i przyniosłem link : http://gothic.gram.pl/forum/index.php/topic,17867.0.html
--- Koniec cytatu ---
:D "przyniosłem link"
Serail:
Hyhy, lepiej by pasowało "przyniosłem zwój teleportacji do mojego domostwa". :D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej